about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هشدار پلیس به فریب مجازی کودکان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با اشاره به افزایش بازی‌های آنلاین گفت: با توجه به افزایش بازی‌های آنلاین شاهد افزایش آسیب‌هایی هستیم که آینده کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند.

 سرهنگ رضا آذردرخش تصریح کرد: عدم نظارت صحیح والدین بر فعالیت آنلاین کودکان و نوجوانان و همچنین نظارت بر فعالیت دوستان مجازی فرزندان خود باعث می‌شود آن‌ها به‌راحتی در دام مجرمان سایبری بیفتند و به‌راحتی از آن‌ها سوءاستفاده شود.

وی افزود: بازی‌های آنلاین بهترین بستر برای مجرمان سایبری است که بتوانند کودکان و نوجوانان را قربانی امیال پلید و شوم خود کنند.

این مسئول با اشاره به دوران بلوغ و احساسات و غرور نوجوان، گفت: برخی از نوجوانان با توجه به محدودیت‌های مالی که دارند در این دوره به دنبال به دست آوردن منابع مالی برای مطرح کردن خود هستند، لذا دست به هر اقدامی می‌زنند و بستر فضای سایبر را بسیار مناسب برای کارهای خود می‌بینند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: متأسفانه نوجوانان برای اخذ فالو و جلب محبوبیت و مطرح کردن خود در شبکه‌های اجتماعی و یا بازی‌های آنلاین اقدام به تغییر ظاهری هویت جنسیتی خود در فضای مجازی می‌کنند و با تهیه عکس جنس مخالف جنسیت حقیقی خود در شبکه‌های اجتماعی و یا بازی‌های گروهی آنلاین و… اقدام به فعالیت می‌کنند. فعالیتی که جنسیت حقیقی آن‌ها نیست و ادامه این رفتار بر شخصیت روحی و روانی و رفتار آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

سرهنگ آذردرخش ادامه داد: به‌عنوان‌مثال در برخی شبکه‌های اجتماعی و به‌خصوص بازی‌های کامپیوتری و آنلاین مثل کلش آف کلنز شاهد نوجوان پسری بوده‌ایم که برای جمع‌آوری الماس و راه‌یابی به مراحل بالاتر، خود را به‌دروغ مؤنث معرفی کرده و با فریب سایر کاربران در فضای مجازی با دروغ‌های متعدد نقش یک دختر را بازی می‌کند که این امر در آینده می‌تواند بحران‌های روحی و روانی برای این فرد ایجاد مشکل کند چراکه علی‌رغم باور عمومی «ناشناخته بودن در فضای مجازی» در حقیقت فضای سایبر فضای صفر و یک بوده و کلیه اقدامات و ردپای کاربران به‌صورت دیجیتال و مستند باقی می‌ماند.

این مسئول با اشاره به چت‌های این‌گونه افراد در شبکه‌های اجتماعی با دیگر کاربران گفت: برخی کاربران با اهداف شوم و پلید از این کاربر تقاضای ارسال تصاویر غیراخلاقی و غیره داشتند تا الماس بازی یا شارژ اینترنت به وی ارسال کنند.

سرهنگ آذردرخش با اشاره به این دست ساده‌انگاری‌های نوجوانان در فضای سایبر به خانواده‌ها توصیه کرد: خانواده‌ها بایستی با هوشیاری بیشتری مراقب فعالیت آنلاین فرزندان خود باشند حتی اگر این فعالیت حضور در شبکه‌های اجتماعی یا بازی آنلاین یا آفلاین باشد. چراکه تهدیدات فضای سایبر علیه کودکان و نوجوانان بی‌شمار است.
 
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا بابیان اینکه غفلت از فرزندان در فضای سایبر می‌تواند مشکلات متعددی را برای فرزندان و خانواده‌ها فراهم آورد، گفت: ضرورت دارد که خانواده‌ها با افزایش دانش IT (فناوری اطلاعات) و سواد رسانه‌ای از ایجاد و عمیق‌تر شدن شکاف بین نسلی جلوگیری کنند.

وی شکاف نسلی عمیق بین والدین و فرزندان در خصوص فضای سایبر را چالشی دانست که می‌تواند آینده و سلامت فرزندان را به خطر اندازد.

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.