about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سازمان‌های اطلاعاتی ایالات متحده نسبت به افزایش حملات سایبری که شرکت‌های فضایی مستقر در ایالات متحده را توسط سرویس‌های اطلاعاتی خارجی ناشناس هدف قرار می‌دهند، هشدار می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، اف بی آی، مرکز ضد جاسوسی و امنیت ملی (NCSC) و دفتر تحقیقات ویژه نیروی هوایی (AFOSI)، توصیه‌ای دو صفحه‌ای را در روز جمعه منتشر کرده اند که در آن نسبت به حملات سایبری به صنعت فضایی به دلیل اهمیت فزاینده آن برای اقتصاد جهانی هشدار داده اند.

این آژانس‌ها می گویند:

سازمان‌های اطلاعاتی خارجی (FIE)، اهمیت تجاری صنعت فضایی برای اقتصاد و امنیت ملی ایالات متحده، از جمله وابستگی فزاینده زیرساخت‌های حیاتی به دارایی‌های فضایی را تشخیص می‌دهند. آنها نوآوری و دارایی های مرتبط با صنعت فضایی ایالات متحده را تهدیدهای بالقوه و همچنین فرصت های ارزشمند برای به دست آوردن فناوری ها و تخصص های حیاتی می دانند. سازمان‌های اطلاعاتی خارجی، از حملات سایبری، سرمایه گذاری استراتژیک (شامل سرمایه گذاری مشترک و اکتسابی)، هدف قرار دادن گره های زنجیره تامین کلیدی و سایر تکنیک ها برای دسترسی به صنعت فضایی ایالات متحده استفاده می کنند.

در ماه آوریل، کمیسیون با نفوذ سولاریوم فضای سایبری به کاخ سفید گفته بود که باید به طور رسمی، صنعت فضایی را به عنوان یک بخش زیرساختی حیاتی معرفی کند و اقداماتی را برای محافظت از ماهواره ها و سایر سیستم های فضایی در برابر حملات سایبری انجام دهد.

این کمیسیون ادعا کرده است که تهدید روسیه و چین در حال افزایش است و همانطور که با آزمایش قابلیت های ضد ماهواره ای (ASAT) آنها نشان داده شد، هر دو این کشورها سیستم های فضایی آمریکا و شرکای آن را در تیررس خود قرار داده اند.

نگرانی ها در مورد این صنعت از زمان حمله روسیه به شرکت ماهواره ای ویاست (Viasat) در ابتدای حمله مسکو به اوکراین در تلاش برای ایجاد اختلال در ارتباطات، افزایش یافته است.

بر اساس این مشاوره، تلاش برای حملات سایبری به صنعت فضایی ایالات متحده بر دزدی داده‌های اختصاصی متمرکز شده است که چند مورد مربوط به سوء استفاده از مالکیت معنوی بوده است.

هکرهای مرتبط با دولت‌های دیگر نیز به جمع‌آوری داده‌ها از ماهواره‌ها، مختل کردن ارتباطات ماهواره‌ای ایالات متحده و تضعیف توانایی ایالات متحده برای ارائه خدمات حیاتی در مواقع اضطراری، علاقه نشان داده‌اند.

این آژانس‌ها گفته اند که کشورهای دیگر سخت در حال کار برای شناسایی آسیب‌پذیری‌ها و هدف قرار دادن زیرساخت‌های تجاری صنعت فضایی ایالات متحده در هنگام درگیری هستند.

این آژانس‌ها هشدار داده اند که همه کارکنان، پیمانکاران و تامین‌کنندگان، در معرض خطر حمله قرار دارند و باید مراقب درخواست‌هایی که به دنبال اطلاعات حساس هستند، باشند.

توصیه روز جمعه ادعا می‌کند که اقتصاد فضایی جهانی با پیشروی آمریکا و چین در سرمایه‌گذاری در این بخش، ظرف هفت سال به بیش از یک تریلیون دلار افزایش خواهد یافت.

آنها هشدار داده اند که زیرساخت‌ها در فضا برای همه جنبه‌های جامعه، از جمله خدمات اضطراری، انرژی، خدمات مالی، مخابرات، حمل‌ونقل و غذا و کشاورزی، امری اساسی است.

آنها توضیح می دهند:

همه برای فعالیت به خدمات فضایی متکی هستند. اقدامات دولتهای خارجی برای هدف قرار دادن و بهره برداری از صنعت فضایی ایالات متحده می تواند از چندین جهت به شرکت های تجاری و امنیت ملی و اقتصادی گسترده تر ایالات متحده آسیب برساند.

نام هیچ کشوری در این توصیه نامه ذکر نشده است و هیچ یک از آژانس های درگیر به درخواست ها برای اظهار نظر در مورد آنچه باعث انتشار سند شده است، پاسخ نداده اند.

این توصیه تا آنجا پیش می رود که می گوید کسانی که روی فناوری فضایی کار می کنند باید مراقب کنفرانس ها، سرمایه گذاری های مشترک، دعوت نامه های سفر به کشورهای خارجی و اقدامات مربوط به سرمایه گذاری باشند.

آنها از هر کسی که فکر می کند ممکن است هدف قرار گرفته باشد، خواسته اند تا با اف بی آی تماس بگیرند.

آن‌ها حتی پیشنهاد می‌کنند که شرکت‌ها باید ردیابی «حوادث عجیب» را آغاز کنند یا برنامه‌های تهدید خودی را در کنار طیف وسیعی از اقدامات حفاظتی امنیت سایبری ایجاد کنند.

برای سال‌ها، آسیب‌پذیری‌ها در زیرساخت‌های فضایی مورد توجه محققان امنیت سایبری بوده است.

در ماه آوریل، هکرها ثابت کردند که می توانند کنترل ماهواره آژانس فضایی اروپا (ESA) را به دست بگیرند و در کنفرانس اخیر دف کان (DefCon) در لاس وگاس، یک "دهکده فضایی" کامل ایجاد شد که در آن محققان آسیب پذیری های ماهواره ای را مورد بحث قرار دادند و نکات یا نگرانی های خود را در مورد این بخش به اشتراک گذاشتند.

اخیراً چندین ادعا مبنی بر حملات سایبری و حوادث باج‌افزاری که صنعت فضایی را هدف قرار داده‌اند، وجود داشته است، از جمله حمله باج‌افزاری در ماه مارس به شرکت صنایع ماکسیمم (Maximum Industries)، تامین‌کننده اسپیس اکس (SpaceX) که هرگز به‌طور عمومی تایید نشد.

هکرها همچنین چندین رصدخانه فضایی در ایالات متحده و شیلی را در ماه های اخیر دنبال کرده و محققانی را که از تلسکوپ های قدرتمند استفاده می کنند، هدف قرار داده اند.

در سال 2019، وزارت دادگستری ایالات متحده یک شهروند چینی را به دلیل صادرات فناوری نظامی و فضایی به دولت چین به بیش از سه سال زندان محکوم کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.