هشدار آژانس جاسوسی استرالیا از حملات سایبری گسترده در G20
اداره سیگنال های استرالیا موسوم به ASD، به تمامی صنایع کسب و کار در این کشور هشدار داد در حالی که دولت خود را برای میزبانی از رهبران جهان در اجلاس G20 آماده می کند، به احتمال زیاد هکرهایی از روسیه و چین نیز خود را برای حملات سایبری گسترده به زیرساخت های استرالیا آماده می کنند.
در همین ارتباط اداره مشاوره امنیت سایبری G20 می گوید: "هدف قرار دادن رویدادهایی مهمی مانند G20 از سوی دشمنان خارجی و مجرمان سایبری یک تهدید واقعی و ماندگار به حساب می آید و حتی در پاره ای از موارد لطمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهند داشت."
همچنین مشخص شده است برخی از ایمیل های مخرب و جعلی مربوط به سال های 2012 و 2013 دراجلاس G20 به دولت و سازمان های امنیتی استرالیا در تلاش برای سرقت اطلاعات، هک کردن سیستم های رایانه و شبکه های مرتبط ارسال شده است.
این اجلاس که امسال در 15 و 16 نوامبر برگزار می گردد، متشکل از وزرای اقتصاد و دارایی و مسولان بانکهای مرکزی بیست اقتصاد مطرح دنیاست. گروه ۲۰ متشکل از قدرتمندترین کشورهای جهان است که در مجموع ۸۵ درصد اقتصاد جهان را در اختیار دارند.
جرج راد، عضو شورای امنیت CREST استرالیا به خبرگزاری ABC گفت: "مجرمان اینترنتی از کشورهای مختلف با انگیزه های مختلف به استرالیا حمله می کنند و هدف اصلی آنها ضربه زدن به اقتصاد کشور می باشد. هکرهای اینگونه حملات تا آنجا که می توانند هویت خود را پنهان می کنند و به همین دلیل شناسایی آنها کار بسیار دشواری است."
ASD در حال حاضر با صدور مشاوره های امنیت سایبری، به آموزش کاربران در مورد تکنیک های مشترک استفاده شده توسط هکرها مانند حملات فیشینگ، نحوه چک کردن ایمیل و استفاده از اعتبارات ورودی به Wi-Fi های عمومی مشغول به فعالیت می باشند.
این مرکز مشاوره امنیتی حتی به این موضوع اشاره می کند که اشخاص شرکت کننده در این اجلاس تا آنجا که می توانند از گرفتن هدایایی مانند درایوهای USB اجتناب نمایند، چرا که ممکن در داخل آنها بدافزارهایی نصب شده باشد که به محض اتصال به رایانه های خود به سرقت اطلاعات بپردازند.
این اولین باری نیست که نشست G20 تحت تاثیر حملات سایبری قرار می گیرد. در سال 2009 حملات سایبری دولت های آمریکا و کره جنوبی از جمله وب سایت های مالی و رسانه های خبری را تحت تاثیر قرار داد. در سال 2007 نیز حملاتی مشابه به دولت استونی صورت پذیرفت. حملات سایبری در فرانسه طی اجلاس G20 به طور کلی حملاتی از نوع DDoS را شامل می شد که به وب سایت های مختلف در بخش خصوصی داخلی و مراکز نظامی آسیب رساند.