about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

جاسوسان سایبری جدیدی به نام یورو تروپِر سفارت های اتحادیه اروپا و سازمان های انرژی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع را مورد هدف قرار داده اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک بازیگر مخرب جدید به 'YoroTrooper' کمپین جاسوسی سایبری را دست کم از ژوئن 2022 راه اندازی کرده که در آن، سازمان های دولتی و انرژی کشورهای مستقل مشترک المنافع را مورد هدف قرار داده است. 

این کشورها شامل آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، بلاروس، تاجیکستان، روسیه، قرقیزستان، قزازقستان و مولداوی است. 

طبق گزارش شرکت Cisco Talos این بازیگر مخرب توانسته حساب های یک آژانس اتحادیه اروپا در حوزه مراقبت های سلامت، سازمان‌ جهانی مالکیت فکری و چندین سفارت اروپایی را مورد حمله قرار دهد.

این گروه از طریق ایمیل های فیشینگ حاوی ضمایم LNK و اسناد پی دی اف مخرب اقدام به آلوده سازی اهداف خود می کند. 

سیسکو مدعی است گروه YoroTrooper (یورو تروپِر) حجم زیادی داده را از نقاط انتهایی آلوده شامل اطلاعات احراز هویت حساب، کوکی ها و تاریخچه مرورگر به صورت غیر قانونی انتقال داده است. 

یورو تروپر در تابستان 2022 نهادهای بلاروسی را با فایل های پی دی اف نا سالم ارسالی از دامین های ایمیل جعل کننده نهادهای روس و بلاروسی هدف قرار داد. 

این گروه در سال 2023 نیز دولت تاجیکستان و ازبکستان را هدف قرار داده است!

این گروه در حملات اخیر خود ترفندهای مرتبط با موضوعاتی مانند راهبرد ملی و دیپلماسی را در ایمیل های فیشینگ خود مورد استفاده قرار داده است. 

هنوز اطلاعاتی در ارتباط با منشا و ملیت این گروه در دست نمی باشد. اما استفاده آنها از ابزارهای بدافزاری مخصوص، نشان از مهارت بالای گروه نام برده دارد. 

منبع:

تازه ترین ها
زندگی
1403/12/09 - 09:51- امنیت شبکه

زندگی یک مرد پس از دانلود نرم‌افزار هوش مصنوعی نابود شد!

متیو ون اَندل، کارمند شرکت دیزنی و پدر دو فرزند، هرگز تصور نمی‌کرد که تنها با دانلود یک ابزار هوش مصنوعی از گیت‌هاب GitHub، زندگی‌اش به کابوسی بی‌پایان تبدیل شود.

برنامه
1403/12/09 - 09:46- هوش مصنوعي

برنامه معاونت علمی برای آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در نظر داریم از سال ۱۴۰۴، یک میلیون دانش‌آموز به صورت آنلاین و از طریق بازی‌های آموزشی، هوش مصنوعی را یاد بگیرند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/09 - 09:43- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد دلاری متا برای ساخت دیتاسنتر هوش مصنوعی

شرکت متا در حال مذاکره برای ساخت یک دیتاسنتر جهت پروژه‌های هوش مصنوعی خود است که هزینه‌های آن ممکن است از ۲۰۰ میلیارد دلار فراتر رود.