about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هدست واقعیت مجازی و واقعیت افزوده‌ی اپل می‌تواند از میموجی‌ها (Memojis) برای ارائه‌ی تجربه‌ی بهتر در فیس‌تایم و از SharePlay برای ارائه‌ی تجربه‌ی سرگرمی‌های مشترک در دنیای دیجیتال استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان شایعات و گمانه‌زنی‌ها در‌ مورد هدست واقعیت مجازی اپل، این دستگاه را به‌عنوان نمایشگری که روی سر قرار می‌گیرد، معرفی می‌کنند؛ محصولی که می‌تواند تجربیات واقعیت ترکیبی و واقعیت افزوده‌ی جدیدی به کاربر ارائه دهد. احتمال دارد اپل در استفاده از این هدست برای برقراری ارتباطات، از مفاهیمی که قبلاً در محصولات و خدمات خود مورد استفاده قرار داده است، بهره ببرد.

به گزارش اپل‌اینسایدر، به‌دلیل اینکه فیس‌تایم برای تماس‌های ویدئویی به دوربین نیاز دارد، ارائه‌ی این قابلیت در هدست واقعیت ترکیبی این شرکت بعید به‌نظر می‌رسد. مارک گورمن در خبرنامه‌ی یکشنبه‌ی Power On بلومبرگ، پیش‌بینی کرده که اپل می‌تواند با استفاده از میموجی‌ها این مشکل را حل کند.

گورمن در خبرنامه‌ی خود اظهار داشت که کاربران می‌توانند در یک اتاق کنفرانس واقعیت مجازی، با ده‌ها کاربر دیگر حضور داشته باشند. وی افزود:

در این حالت به‌جای دیدن چهره‌ی واقعی افراد، نسخه‌ی سه‌بعدی آن‌ها را مشاهده خواهید کرد.

این سیستم مثل نسخه‌ی iOS میموجی‌ها، باید یک تجربه‌ی نسبتاً واقعی ارائه دهد زیرا گورمن معتقد است که هدست اپل قادر خواهد بود حالات چهره‌ی کاربر را به‌طور لحظه‌ای شناسایی کند.

گورمن علاوه‌بر قابلیت‌ برقراری تماس‌‌های ویدئویی با فیس‌تایم، به‌نحوه‌ی استفاده از هدست اپل برای سرگرمی‌های گروهی نیز اشاره کرده است. به‌نظر او اپل از SharePlay برای ارائه‌ی تجربه‌ی سرگرمی دسته‌جمعی از‌ جمله موسیقی، بازی و فیلم استفاده خواهد کرد.
گفته می‌شود هدست واقعیت مجازی اپل در اواخر سال ۲۰۲۲ یا در سال ۲۰۲۳ با قیمتی بالای ۲۰۰۰ دلار به‌ بازار عرضه خواهد شد. این محصول که انتظار می‌رود نسبت به سایر محصولات اولیه‌ی حوزه‌ی واقعیت افزوده، پیشرفته‌تر باشد، احتمالاً به‌عنوان یک هدست مستقل عرضه خواهد شد که به دستگاه میزبان نیاز ندارد.

در برخی از شایعات نیز اشاره شده که نمایشگرهایی با وضوح 8K، تراشه‌هایی با عملکرد بهتر نسبت به M1 پرو و M1 مکس در هدست واقعیت مجازی اپل مورد استفاده قرار خواهد گرفت. علاوه‌براین انتظار می‌رود این محصول از سیستم ردیابی چشم برای کنترل برنامه‌ها بهره ببرد.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.