هجوم بدافزارهای مخرب به کاربران بانکی
براساس گزارش تهدیدات سایبری شرکت ترند میکرو، حدود 22 درصد از حملات ویروس رایانه ای که شامل 26 هزار بدافزار می باشند، کاربران بانکداری آنلاین آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده است. کاربران ژاپنی نیز با 11 هزار بدافزار در رتبه دوم قرار گرفته اند و هند با 10 هزار مورد در رده سوم قرار دارد.
کاربران بانکداری آنلاین در کشورهای برزیل ، ترکیه ، فرانسه ، مالزی، مکزیک ، ویتنام و استرالیا جزء اهداف بعدی بدافزارهای آنلاین بانکی قرار گرفتند .
برخی گزارش ها نشان می دهد که حملات سایبری افزایش بی سابقه ای را در میان کاربران مالزی داشته است. این در حالیست که بیش از نیمی از کاربران مالزیایی از بانکداری اینترنتی استفاده می کنند و در این میان نیز حدود 300 هزار شرکت دارای مشتریانی هستند که از سرویسهای بانکداری آنلاین استفاده می کنند.