about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

هجدهمین نمایشگاه تلکام آغاز به کار کرد

هجدهمین نمایشگاه تله‌کام، از امروز به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران و باحضور وزیر ارتباطات برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ هجدهمین نمایشگاه ایران‌تله‌کام امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد. این نخستین نمایشگاهی است که توسط محمدجواد آذری جهرمی در مقام وزارت ارتباطات افتتاح می‌شود.

این نمایشگاه هر ساله در مهر ماه به منظور نمایش ظرفیت‌های کشور در صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی به صورت تخصصی برگزار می‌شود. نمایشگاه تله‌کام مهمترین رویداد نمایشگاهی مخابرات و ارتباطات در کشور است. 

نمایشگاه امسال نیز توسط شرکت پالار سامانه با همکاری شرکت سهامی نمایشگاه‌های جمهور اسلامی ایران و پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعت برگزار می‌گردد. اگرچه بنا به گفته مسئولان، از سال آینده این نمایشگاه با نمایشگاه الکامپ ادغام شده و یک نمایشگاه به جای این دو نمایشگاه تخصصی برگزار خواهد شد.

در این نمایشگاه 225 شرکت داخلی و 93 شرکت خارجی شرکت کرده و دست‌آورد‌های خود را در فضایی به وسعت 32 هزار متر مربع به نمایش گذاشته‌اند.

این نمایشگاه از دوشنبه 24 مهر ماه تا پنجشنبه 27 مهرماه 1396 ادامه دارد. همچنین به مانند سال‌های گذشته ماهنامه شبکه نیز در این نمایشگاه حضور فعال دارد. علاقمندان می‌توانند در سالن 10-11 به غرفه ماهنامه شبکه مراجعه کرده و ضمن دیدار با مسئولان مجله، نسبت به اخذ و تمدید اشتراک یا تهیه شماره‌های گذشته مجله اقدام کنند. لازم به ذکر است که اغلب محصولات ارایه شده در غرفه ماهنامه، منجمله اشتراک ماهنامه از حدود 50 درصد تخفیف برخوردار هستند.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.