نیاز به نوآوری در زمانهای چالشبرانگیز
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که نیاز به نوآوری در حال حاضر و آینده در کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اساساً برای اکثر سازمانهای بزرگ بسیار مهم است. از بازاریابی، امور مالی، تا منابع انسانی، فشار برای برآورده کردن نیازهای امروزی به شیوهای سریعتر و هوشمندانهتر از نظر دیجیتالی و در عین حال حصول اطمینان از ایجاد زمینه برای انطباق با تغییرات بازار فردا و روندهای فناوری، وجود دارد. نوآ آشر (Noa Asher)، مدیرعامل آزمایشگاه نوآوری «NTT» در اراضی اشغالی، که مأموریتش استفاده از فناوری پیشرفته اسرائیل برای حمایت از تکامل NTT و کسبوکارهای مشتری و ارتقای نوآوری و تحول دیجیتال است، به همراه اسکار گارسیا (Oscar Garcia)، مسئول راهبرد خدمات ابری و مدیریت شده NTT، به طور مشترک در این خصوص مقالهای نوشتهاند که به شرح زیر است :
«نیاز به نوآوری در حال حاضر و آینده در کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اساساً برای اکثر سازمانهای بزرگ بسیار مهم است.این امر پیشبینی آینده فناوری را به مهارت بسیار مهمی برای بسیاری از افرادی که خارج از حوزه فناوری اطلاعات کار میکنند تبدیل کرده است. پیشبینی دقیق نیازها در حالیکه به چالشهای فوری و حساس به زمان پاسخ میدهد، اکنون یک عامل ضروری برای حفظ عملیاتهای روزانه است.
همهگیری بیماری کووید-19، تنشهای زیادی را برای کسبوکارها در رابطه با تفکر کوتاهمدت و بلندمدت ایجاد کرد؛ انتظارات از زیرساختهای فناوری کسبوکارها بهطور چشمگیری تغییر کرد، زیرا هم کارکنان و هم مشتریان به طور ناگهانی نیاز به دسترسی به خدمات، اطلاعات و محصولات از طریق مسیرهای مختلف و از دستگاههای مختلف داشتند. بنابراین، کسبوکارهایی که بیشتر روی مدلهای دورکاری و ترکیبی سرمایهگذاری میکردند، زمان آسانتری برای رسیدگی به این موضوع داشتند.
با این وجود، حتی مشاغلی که به خوبی آماده شده بودند، اکنون احتمالاً در مورد ساختار شبکه و تخصیص منابع نامطمئن هستند. اما در حالیکه شکافی بین جایی که کسبوکارها هستند و جایی که باید در زیرساختها باشند وجود دارد، این عدم اطمینان همچنین یک فرصت به شمار میرود و فرصتی را برای معرفی یک ذهنیت جدید در مورد نحوه ایجاد و اجرای زیرساخت های تجاری ارائه میدهد.
کار ترکیبی پیچیدگی زیادی را برای مشاغل به همراه داشت و واقعیت این است که این وضعیت موقتی نیست. پیامدهای نیروی کار پراکنده برای سالهای متمادی ادامه خواهد داشت، زیرا فروشندگان فناوری راهحلهای جدید و بهتری را اجرا میکنند که به روشهای مختلف برای توانمندسازی کارکنان خود برای انجام کارهای بهتر و هوشمندانهتر اجرا میشوند.
این روشهای اضافی کار، به پویایی شبکهای که قبلاً پیچیده بود، اضافه میکند که منجر به اصطکاک در تجربه کارمندان و مسائل امنیتی بالقوه میشود، زیرا نرمافزار بیشتر و انواع بیشتری از اتصال وارد بازی میشوند.
یک طرز فکر قدیمی مبتنی بر یک مدل شبکهای استاتیک و مبتنی بر دفتر با استثنائات خاص برای واقعیت امروز مناسب نیست. در عوض، کسبوکارها باید با این فرض که شبکه انعطافپذیر و پویا خواهد بود، استراتژیسازی را آغاز و مدیریت آن را آسانتر کنند.
اگرچه ممکن است این یک چالش بزرگ به نظر برسد، اما تغییر اساسی و فوری بهترین راه برای سیستمهای ظریف نیست. در عوض، گامهای کوچکتری وجود دارد که امروزه سازمانها میتوانند آنها را به سمت این مدل زیرساخت پیش ببرند.
چند مرحله وجود دارد که یک سازمان میتواند برای تسهیل این انتقال انجام دهد :
1. همه مشاغل باید زیرساخت را با همکاری کاربران خود آزمایش کنند.
2. مدیریت تغییر محیطهای شبکه نیاز به اتوماسیون دارد.
3. در حالیکه مهارتهای مورد نیاز برای ایجاد یک رویکرد انعطافپذیر به زیرساخت از ابتدا کمیاب است، بینشهای مورد نیاز برای فعال کردن سیستمهای مقاوم در برابر آینده نسبتاً قابل حمل در بین مشاغل مختلف هستند.
کسبوکارها در وضعیت تغییر و اولویتبندی قابلتوجهی هستند و نیاز به نوآوری بیش از کار ترکیبی از بین نمیرود. اکنون زمان آن است که رهبران زیرساخت یاد بگیرند که چگونه با این تغییر به طور مؤثرتری حرکت کنند.»