نیازمندی سیستم عامل اندروید به نرم افزارهای امنیتی
در سال ۲۰۱۱، مدیر ارشد امنیت اطلاعات در شرکت گوگل با انتقاد از شرکتهای ضدبدافزاری آن ها را یک مشت شیاد و کلاهبردار توصیف کرد که با ضعیف نشان دادن سیستم عامل اندروید، در تلاش برای افزایش فروش نرمافزارهای امنیتی خود می باشند. باید این نکته را در نظر گرفت که در آن زمان، تعداد بدافزارها و جرائم صورت گرفته مبتنی بر اندروید ناچیز بودند، اما به مرور زمان میزان آسیب پذیریهای این سیستم عامل افزایش یافت و موجب رشد سریع بدافزارهای اندرویدی شد.
مدیر بخش امنیت گوگل بیان می کند: "من فکر نمیکنم حتی یک درصد از کاربران اندروید، برنامه ضدویروس یا امنیت اینترنت روی دستگاههای خود نصب کرده باشند؛ این نشان میدهد که امنیتی که ما برایشان فراهم کردیم تا حد قابل قبولی جای این نرمافزارهای امنیتی را پر کرده است."
اما کاربران اندروید هراز چندگاهی شاهد ورود برنامههای مخرب و نرمافزارهای تقلبی به فروشگاه گوگل بوده و در نتیجه به آن میزان که مد نظر مدیران امنیتی گوگل است، نمیتوانند به سیستم امنیتی Google Play اطمینان کنند.
در حال حاضر، برخی مدیران گوگل تغییر موضع داده و تا حدی واقعیت موجود را پذیرفته اند. آنها استفاده از برنامه های امنیتی مستقل را در حفاظت از سیستم عامل خود نیز به رسمیت شناختهاند.