about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نگرشی بر بازار سلاح های سایبری جهانی

کارشناسان معتقدند بازار سلاح‌های سایبری جهانی تا 2025 رشد قابل توجهی خواهد داشت.

عواملی از قبیل رشد هزینه‌های دفاعی، افزایش تقاضا برای امنیت سایبری در زیرساختارهای حیاتی، به‌علاوه خدمات و شرکت‌های همواره درحال گسترش تولید تسلیحات نظامی در تجارت امنیت سایبری برخی از معیارهای هستند که مسئولیت هدایت این بازار را دارند. محققان پیش‌بینی کرده‌اند که این تجارت بر طبق نرخ مرکب سالانه در طی سال‌های 2017 تا 2025 رشد 4.07 درصدی خواهد داشت.

بینش بازاری

تقسیم‌بندی بازار امنیت سایبری جهانی بر اساس نوع و کاربرد آن انجام می‌شود. کاربرد این تجارت را می‌توان در شبکه‌های ارتباطی، سامانه‌های دفاع ملی، کنترل صنعتی، کنترل ترافیک هوایی، شبکه برق هوشمند، حمل‌ونقل خودکار، بیمارستان‌ها، ارگان‌های دولتی و تسهیلات عمومی پیدا کرد.

بینش منطقه‌ای

ازلحاظ جغرافیایی، تقسیم‌بندی بازار سلاح‌های سایبری به‌صورت آسیا اقیانوسیه، اروپا، آمریکای شمالی و سایر قسمت‌های جهان تقسیم می‌شوند. پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 2025 بازار سلاح‌های سایبری امریکای شمالی به دلیل افزایش تعداد حملات سایبری در ایالات‌متحده و کانادا، قسمت اعظم بازار جهانی را به خود اختصاص دهد. در طرف دیگر، بازار آسیا و اقیانوسیه نیز سریع‌ترین رشد را در بازه زمانی مذکور خواهد داشت. بازار آسیایی با افزایش تهدیدات علیه زیرساخت‌های حیاتی هدایت می‌شود.

بینش رقابتی

شرکت حمل‌ونقل هوافضای اروپا (ایرباس کنونی)، شرکت صنایع دفاعی و هوافضای بریتانیا (BAE Systems)، جنرال دینامیکس (General Dynamics)، شرکت سمانتیک (Symantec Systems)، ماندیانت با همکاری فایر آی (Mandiant)، نرم‌افزارهای آواست (Avast Software)، شرکت ای‌وی‌جی (AVG Technologies)، بوئینگ، سامانه‌های سیسکو، کسپراسکای، مکافی با همکاری امنیت اینتل، ریتیون (Raytheon) و لاک هید مارتین (Lockheed Martin)، نمونه‌هایی از شرکت‌هایی هستند که در تجارت سلاح‌های سایبری جهانی مشغول هستند.
 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.