نگرانی فرماندهان آمریکایی از کمبود آموزشهای سایبری
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ امریکا در چند سال گذشته، سرمایهگذاریهای گستردهای را در زمینه آموزشهای سایبری به نیروهای نظامی خود انجام داده است. این سرمایهگذاریها، موارد گستردهای از جمله ساخت مراکز مجهز شبیهسازی نبردهای سایبری و برگزاری رزمایشهای سایبری را در برمیگیرد. بااینحال و با در نظر گرفتن تمامی این سرمایهگذاریها، برخی مقامات آمریکایی، از کمبود وقت و بودجه لازم برای آموزشهای اینچنینی، شکایت میکنند و این موضوع را به ضرر امنیت این کشور میدانند. ژنرال رابرت نلر (Robert Neller)، یکی از فرماندهان ارشد تفنگداران دریایی آمریکا، در صحبتهایی از این موضوع ابراز نگرانی کرد که ارتش، نمیتواند در زمان مناسب، نیروهایش را در زمینه جنگهای سایبری و سایر زمینههای مهم و پیچیده آموزش دهد و همین موضوع نگرانکننده است. وی همچنین در صحبتهای خود، از برنامهریزی طولانیمدت به جهت آموزش سایبری تفنگداران دریایی برای مقابله با شرایط پیچیده و حساس نام برد و مدعی شد که این آموزشها، میتواند راهگشای آمریکا در بسیاری از میادین حساس آینده باشد.
از سوی دیگر نلر در صحبتهای خود، آموزشهای سایبری به تفنگداران دریایی را بسیار زمانبر اعلام کرد و گفت: «آن چیزی که من نگران آن هستم، زمان اضافی است که ممکن است صرف این کار شود و اینکه آیا در این زمان محدود، قادر هستیم تمام آموزشهای لازم را بدهیم. ما باید در فرصت محدودی که در اختیار داریم، نیروهایمان را با دامنه علوم سایبری آشنا کنیم.» نلر، موضوع کمبود آموزشهای سایبری در تفنگداران دریایی را تنها متوجه این نیرو در آمریکا ندانست و آن را دامنگیر تمامی بخشهای ارتش، از جمله نیروی دریایی، زمینی و هوایی عنوان کرد.
این فرمانده ارشد آمریکایی، موضوع آموزش صحیح نیروها را یکی از نیازمندیهای امروز ارتش آمریکا عنوان کرد و گفت که این موضوع، دارای اهمیتی فوقالعاده نسبت به قبل است؛ چرا که فناوریها در دنیای امروز، بسیار بیشتر و پیچیدهتر از گذشته شده ا ند.