about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کشورهایی که علیه روسیه اتهام‌پراکنی می‌کنند، خود اقدام به افزایش پتانسیل سایبری تهاجمی می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نماینده روسیه در جلسه کارگروه آزاد امنیت اطلاعات بین‌الملل سازمان ملل خواستار توقف اتهامات سایبری واهی علیه روسیه شد. 

ایرینا تیاژلوا، دبیر دپارتمان امنیت اطلاعات بین‌الملل وزارت امور خارجه روسیه اظهار داشت:

ما از شرکت‌کنندگان در بحث خود می‌خواهیم که از متهم کردن روسیه به تهاجم سایبری خودداری کنند. در صورت وجود نگرانی، هر دولتی می‌تواند مستقیماً به ساختارهای ذیصلاح روسیه مراجعه نماید. کشورهایی که در این نشست اتهامات بی‌اساس علیه روسیه مطرح می‌کنند، خود اقدام به افزایش پتانسیل سایبری تهاجمی می‌کنند. 

این مقام دولتی تصریح کرد:

کافی است رزمایش‌های سایبری اخیر Locked Shields تحت نظارت مرکز عالی ناتو مستقر در استونی را به یاد بیاوریم. مشخص است که در جریان چنین رویدادهایی، سناریوهای به‌کارگیری رزمی فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات تمرین می‌شوند. اوکراین که عضو این ائتلاف نیست، برای اولین بار به این رزمایش‌ها دعوت شد. بر همین اساس، ما از شما می‌خواهیم از تحریف حقایق در مورد آغازگران واقعی نظامی سازی فضای اطلاعاتی دست‌بردارید و زمان ارزشمند مذاکره را برای اتهامات بی‌اساس تلف نکنید.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.