about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات گفت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مصوبه ای برای دسترسی به اینترنت بدون فیلتر به خبرگزاری ها و خبرنگاران دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در مورد ارائه اینترنت بدون فیلتر به خبرنگاران تاکید کرد: متولی این سرویس وزارت ارشاد است و ما آمادگی داریم زیرساخت فنی آن را برای همکاری با وزارت ارشاد آماده کنیم.

وی افزود: مصوبه ای در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای دسترسی خبرنگاران به اینترنت بدون فیلتر داشته ایم و اینکه این مصوبه اجرایی شده یا خیر اطلاعی ندارم.

جهرمی افزود: ما معتقدیم اینترنتی باید در اختیار رسانه ها قرار گیرد که بتوانند از منابع اطلاعاتی بدون محدودیت استفاده کنند  اما متولی این بخش وزارت ارشاد است و باید از وزارت ارشاد این موضوع را مطالبه کنیم.

راه اندازی سامانه ثبت شکایت از عدم پوشش دهی تلفن همراه

وزیر ارتباطات در مورد عدم پوشش دهی مناسب تلفن همراه در برخی از استان ها و مناطق کشور گفت: به زودی سامانه ای راه اندازی خواهیم کرد که کاربران بتوانند از طریق پیامک و اپلیکیشن شکایت از عدم کیفیت خدمات تلفن همراه خود را گزارش کنند.

وی ادامه داد: بر اساس این سامانه کاربر می تواند نقطه جغرافیایی خود را به سامانه رسیدگی به شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش کند. مطابق با این شکایت مشخص می شود که کاربر در چه نقطه و مبدایی حضور دارد و از چه شبکه ای استفاده می کند به این ترتیب رگولاتوری می تواند این شکایت را بررسی کرده و نتایج آن را منتشر کند.

وی با بیان اینکه این سامانه به گستردگی نقشه کل کشور بوده و تمام اپراتورها و مناطق مختلف را در بر می گیرد، افزود: به زودی با راه اندازی این سامانه مشخص می شود چه اپراتورهایی و در چه مناطقی دچار ضعف خدمات هستند.

وزیر ارتباطات گفت: این سامانه در ادامه راه اندازی سامانه ۱۹۵ برای رسیدگی به شکایت پیامک های مزاحم راه اندازی خواهد شد تا نظارت رگولاتوری بر تمامی سرویس های حوزه تلفن همراه یکپارچه شود.

وی گفت:در ادامه توسعه سامانه ۱۹۵ برای رسیدگی به شکایات پیامک های مزاحم به زودی امکان رسیدگی به پیامک های تبلیغاتی که از طریق شماره های تلفن ثابت و نیز سرشماره های پیامکی ارسال می شوند نیز فراهم خواهد شد.

سند استراتژی اینترنت اشیا تصویب شد

جهرمی در مورد راه اندازی شهر هوشمند در کشور گفت: راه اندازی شهر هوشمند نیازمند توسعه زیرساخت ها در حوزه تکنولوژی هایی همچون اینترنت اشیا و بیگ دیتا است. بر این اساس سند استراتژی توسعه اینترنت اشیا به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده است.

وی ادامه داد: در همین حال سند استراتژی بیگ دیتا نیز در حال تهیه است. همچنین ما آمادگی داریم برای راه اندازی شهر هوشمند با وزارت راه و شهرداری در صورتی که برنامه ای دارند همکاری کنیم.

وی در مورد رواج پول الکترونیکی (بیت کوین) در فضای مجازی نیز گفت: متولی این بخش نظام بانکی کشور است که هم اکنون مطالعات در حوزه پول الکترونیکی و مبادلات مالی در حوزه دیجیتال را آغاز کرده است. در این پروژه علاوه بر بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و وزارت صنعت نیز متولی هستند و به دلیل آنکه بیت کوین پدیده ای است که آینده فضای مجازی را دچار تغییر می کند اهمیت آن برای متولیان مشخص شده است.

کارت‌های سلامت متوقف می شوند

وزیر ارتباطات از دستور رئیس جمهور برای توقف ارائه کارت سلامت خبر داد و گفت: قرار است از این پس از کارت ملی به  عنوان زیرساخت سلامت الکترونیک استفاده شود.

وی با اشاره به تعدد کارت های سلامت در کشور که ارائه خدمات سلامت الکترونیک را با مشکل مواجه می کرد، گفت: در جلسه ای که دو شب گذشته با حضور وزارتخانه های بهداشت، رفاه، سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت داشتیم به جمع بندی رسیدیم که مکانیزم های اجرای سرویس سلامت الکترونیک نیاز به اصلاح دارد. بر این اساس مقرر شد در کوتاه مدت این مکانیزم ها اصلاح شده تا بتوانیم این پروژه را در کشور پیاده سازی کنیم.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.