about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نقض حریم خصوصی توسط محصولات هوشمند جدید

محصولات فناوری عرضه شده در نمایشگاه CES 2015، به سوی شخصی سازی شدن گام برداشته‌ و امکانات متنوعی را در دسترس قرار می‌دهند، اما ممکن است نقض حریم شخصی افراد را هم به دنبال داشته باشند.

به گزارش فارس به نقل از BBC، قابلیت‌های این سامانه‌ها تا بدان حد متنوع و نگران کننده است که حتی کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا هم در این مورد به کاربران هشدار داده است.

ادیت رامیرز، رییس کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا که خود برای سخنرانی در نمایشگاه سی ای اس 2015 حاضر شده بود به حضار هشدار داد که در آینده ابزار هوشمندتری از راه فرا خواهند رسید که تمامی اعمال و رفتار ما را زیر نظر می‌گیرند و می‌توانند حریم شخصی افراد را به طور جدی به خطر بیندازند.

وی افزود این گجت‌ها با جمع‌آوری حجم گسترده‌ای از داده‌ها، می‌توانند تصورات غلطی را در مورد افراد در محیط‌های کاری آنها، دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و سایر نقاط به وجود آورند.

خانم رامیرز از شرکت‌های فناوری خواست تا محصولاتی بسازند که حداقل میزان اطلاعات شخصی را در مورد کاربران جمع آوری می‌کنند و حتی الامکان به حریم شخصی آنها احترام بگذارند.

کارشناسان می‌گویند طی سال‌های آینده منازل، خودروها ومحیط های کاری مملو از وسایلی خواهند شد که با استفاده از حسگرهای خود قادر به کنترل مردم هستند و از این طریق می توان تصاویری شخصی از ویژگی‌های اخلاقی، حرفه ای و عاطفی افراد به دست آورد و در یک کلام فهمید سبک زندگی هر فرد به چه صورت است.

این اطلاعات از طریق بررسی نحوه استفاده افراد از کارت‌های اعتباری، داده‌های مربوط به سلامت و بهداشت، اولویت‌های مذهبی، خانوادگی و دوستانه به دست می‌آیند. اگر چه از این طریق می‌توان زندگی افراد را بهتر کرد، اما این امر ممکن است به قیمت نقض حریم شخصی شهروندان تمام شود.

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.