نقصهای عظیم در مدیریت امنیت سایبری استرالیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ براساس کتاب جدید منتشر شده بهوسیله یک کارشناس امنیت سایبری دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW)، کارشناسان تخمین میزنند که جرایم سایبری برای اقتصاد استرالیا 42 میلیارد دلار هزینه داشته باشد.
نایجل فیر (Nigel Phair)، مدیر مؤسسه امنیت سایبری دانشگاه نیو ساوت ولز، کتابی را با عنوان «جرایم سایبری در استرالیا : 20 سال رکود» منتشر کرده که به سؤالات مربوط به وضعیت چشمانداز جرائم سایبری استرالیا و نحوه رسیدگی به مشکلات پاسخ میدهد.
این کتاب، که یک دوره 20 ساله را در بر میگیرد، تأکید میکند که سالها نظرسنجی مشکلات اصلی سازمانها را با جرایم سایبری نشان داده و فیر معتقد است که مردم هنوز تلاش کافی برای استفاده از منابع مناسب را انجام نمیدهند.
وی خاطرنشان کرد :
«در 20 سال گذشته قانونگذاری مستمری وضع شده، اما این راهحل نیست و هیچ تفاوتی ایجاد نکرده است.»
در سال جاری، 67500 جرایم سایبری در استرالیا گزارش شد، اما فیر تخمین میزند که این تنها یک پنجم میزان واقعی جرایم آنلاین است؛ او کمبود منابع پلیس را یکی از شاخصهای احتمالی این آمار میداند و میگوید که سالانه 300 هزار جرم سایبری در استرالیا رخ میدهد و تنها 100 افسر پلیس استرالیا در سراسر کشور به این نوع جرایم اختصاص دارند.
فیر، افسر سابق پلیس فدرال استرالیا، در تحقیقات خود اظهار داشت که در 20 سال گذشته کمتر از 300 تحقیق کامل در مورد جرایم سایبری انجام شده و تنها 150 مورد تحت پیگرد قانونی قرار گرفتهاند.
وی افزود :
«تغییر به سمت بخش بزرگی از زندگی آنلاین به این معنی است که مردم و شرکتها باید از نحوه عمل و محافظت از خود آگاهتر باشند. ما زمان زیادی را به صورت آنلاین، به خصوص از طریق دستگاههای هوشمند تلفن همراه، سپری میکنیم و اینترنت تبدیل به بافتی از زندگی کاری و اجتماعی ما شده است. ما در تمام ساعات بیداری خود (و بسته به برنامههایی که اغلب در طول خواب بارگیری کردهایم) به هم متصل هستیم و برای افراد جوانتر این تنها چیزی است که میدانند. به این ترتیب، ما باید با محیط آنلاین مانند هر فضای عمومی دیگری رفتار کنیم که ممکن است در آن معاشرت کنیم؛ اطلاعات جدید کشف یا در فعالیت تجاری شرکت کنیم. این شامل اطمینان از وجود منابع پلیس مناسب نیز است.»
فیر در مورد جرایم سایبری در سال 2002 تحقیقات خود را آغاز کرد و تحقیقاتش پلیس، مشاوره و دانشگاه را در بر گرفت و در سطح ملی و بینالمللی نیز فعالیت داشت. او امیدوار است که این کتاب نگاهی عمیق به جرایم سایبری در استرالیا داشته باشد و تغییرات مثبت را برای جلوگیری از ضررهای اقتصادی و شخصی را بیشتر ترویج کند.
افسر سابق پلیس فدرال استرالیا ادعا کرد :
«من شاهد تکامل این نوع جنایت بودهام و با بسیاری از افراد پرشور کار کردهام که برای ایجاد تفاوت تلاش میکنند؛ در عین حال آسیبهای گستردهای را مشاهده کردهام که به دولتها، شرکتها و افراد وارد میکند.»
به گفته فیر، این کتاب برای ارائه نگاهی گذشتهنگر به واکنشها در برابر جرایم سایبری در استرالیا نوشته شده است. از طریق تجزیه و تحلیل مطالعات موردی، نظرسنجیهای ناشناس پلیس، وکلا، کمیسیونهای حریم خصوصی و مشاوران امنیت سایبری و طیف گستردهای از آمار، این اولین تحلیل از چگونگی برخورد استرالیا با مسائل اجتماعی و مقابله با جرایم سایبری است.