about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اجرای پروژه‌های تلاش در قالب سه فاز نهایتا توانست ظرفیت لایه انتقال کشور را به ۱۰ ترابیت بر ثانیه برساند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ توسعه لایه انتقال کشور در قالب اجرای پروژه زیرساختی «تلاش1» و با اهداف ارتقای ظرفیت ارتباطی کشور به میزان 2.6 برابر، فراهم شدن زیرساخت لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات، تأمین نیاز پهنای باند اپراتورها و ارزآوری اقتصادی از طریق تبدیل شدن ایران به هاب ارتباطی منطقه در دولت یازدهم توسط وزارت ارتباطات اجرایی شد.

در این پروژه ظرفیت پهنای باند IP داخلی در حوزه انتقال از 624 به 2400 گیگابیت بر ثانیه ارتقا یافت و زیرساخت لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات در داخل فراهم شد.

کل پهنای‌باند شبکه IP بین‌الملل نیز در این پروژه از 72 به 204 گیگابیت بر ثانیه رسید که زمینه افزایش امنیت تبادل اطلاعات در داخل، ارزان‌تر شدن خدمات مبتنی بر وب و تأمین نیاز اپراتورهای داخلی برای سرویس‌دهی بهتر به مخاطبان را فراهم ساخت.

ترانزیت دیتا از طریق مسیر ایران که جایگزین مسیر بحرانی انتقال از طریق کانال سوئز است نیز یکی دیگر از دستاوردهای پروژه تلاش به حساب می‌آید که در آن پهنای باند ترانزیت از 365 به 575 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است.

دومین تلاش به سمت افزایش بستر انتقال کشور

پروژه تلاش2 هم که در ادامه آن با عنوان توسعه لایه انتقال شبکه زیرساخت اجرا شد، گام مهم دیگری بود که ظرفیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور را به میزان چشمگیری افزایش داد.

در این پروژه، ظرفیت پهنای‌باند داخل کشور در حوزه انتقال از 2100 به 2900 گیگابیت بر ثانیه ارتقا یافت و زیرساخت لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات توسط متخصصان داخلی به شکل واقعی و مؤثر فراهم شد.

افتتاح پروژه تلاش2 زمینه افزایش امنیت تبادل اطلاعات در داخل، ارزان‌تر شدن خدمات مبتنی بر وب، تأمین نیاز اپراتورهای داخلی برای سرویس‌دهی بهتر به مخاطبان و نیز مسیر ترانزیت دیتا به عنوان یک سرویس اقتصادی در حوزه بین‌الملل را فراهم ساخت.

اهداف این پروژه افزایش 3400 گیگابیت ظرفیت در لایه دسترسی، اصلاح توپولوژی شبکه و رفع گلوگاه‌ها، افزایش ظرفیت ارتباطات 31 مرکز بین لایه‌های دسترسی و Core به میزان 720 گیگابیت بر ثانیه و پنج برابر شدن ظرفیت دسترسی شبکه دیتا بود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان سال 95 یک بار دیگر ظرفیت‌های شبکه ارتباطی کشور را در لایه انتقال افزایش داد؛ با اجرای پروژه تلاش3 ظرفیت این لایه از 4.4 ترابیت به 10 ترابیت افزایش یافت.

این کار با تجهیز 112 ایستگاه در سراسر کشور و نصب تجهیزات روی 24 هزار کیلومتر فیبرنوری صورت گرفت.

تازه ترین ها

اجرا قوانین رسانه‌های اجتماعی در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا قوانین رسانه‌های اجتماعی را به طور کامل اجرا می‌کند.

تمرکز
1403/10/26 - 17:17- هوش مصنوعي

تمرکز تیم جدید مایکروسافت بر توسعه هوش مصنوعی

شرکت مایکروسافت برای افزایش قابلیت‌های هوش مصنوعی خود، یک بخش داخلی جدید تشکیل داده است.

اقدام اندونزی برای حفاظت از کودکان در رسانه‌های اجتماعی

اندونزی دستورالعمل‌های حفاظت از کودکان را به رسانه‌های اجتماعی اعمال خواهد کرد.