نفوذ اسرائیل در امنیت سایبری هند
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ رام دُر، از فرماندهان سابق ارتش اسراییل و افسر ارشد اطلاعاتی عنوان کرد، اسرائیل با یک برنامه جامع و مؤثر امنیت سایبری، برای کمک به هند اعلام آمادگی کرده است تا با تهدیدات هکرها مقابله کنند. این مقام بازنشسته اسرائیلی افزود: «فضای مجازی مانند جنگی است که مهاجمان و مدافعان به طور مداوم با یکدیگر در حال مبارزه هستند تا از منافع خود محافظت کنند و ماهیت جنگهای نو، با ظهور فناوریهای جدید تغییر کرده است.»
در حاشیه سفر اخیر رئیس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برای بازدید از هند و شرکت در اجلاس سایبری، سرهنگ دُر گفت که هر برنامه امنیت سایبری باید برای مقابله و جلوگیری از حملات سایبری دارای سه لایه باشد. لایه اول باید شامل تدوین استراتژی برای فضای سایبری باشد، لایه دوم، ایجاد یک دفتر برای رهبری تیم و سوم، راهاندازی یک اداره برای واکنش و پاسخگویی به موارد اضطراری رایانهای (CERT).
وی عنوان کرد کشورهایی که در معرض تهدیدات سایبری هستند، برای نظارت بر تروریسم سایبری، باید در یک همکاری بینالمللی اقدام به اشتراکگذاری اطلاعات به صورت منظم کنند. اسرائیل برای حمایت از هند در زمینه امنیت سایبری راه حل یکپارچه را پیشنهاد میکند که در خلال آن دانش فنی و تجربیات غنی منتقل خواهد شد.
شایان ذکر است با وجود جمعیت 0.1 درصدی در جهان، رژیم صهیونیستی توانسته است 20 درصد از سرمایهگذاری بخش خصوصی جهان در زمینه امنیت سایبری را به خود اختصاص دهد. به پشتوانه همین سرمایه عظیم سایبری نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «اسرائیل یک قدرت سایبری جهانی است. در صورتی که هکرها بانکها، هواپیماها، شبکههای برق و هر چیز دیگری را هدف حمله قرار دهند، اسرائیل میتواند کمک ضروری ارائه کند.»