about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

اطلاعات شخصی مشتریان بزرگ‌ترین شرکت کرایه کامیون و تریلر آمریکا لو رفت.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت U-Haul International، غول کرایه کامیون و تریلر در آمریکا اعلام کرد پس از هک شدن ابزار جستجوی قرارداد مشتری این شرکت هکرها به نام مشتریان و اطلاعات گواهینامه رانندگی آن‌ها دسترسی پیدا کردند.

پس از بررسی این حادثه در 12 ژوئیه شرکت یادشده در 1 اوت دریافت که مهاجمان بین 5 نوامبر 2021 تا 5 آوریل 2022 به قراردادهای اجاره مشتریان دسترسی داشته‌اند.

این شرکت آمریکایی در اطلاعیه‌ای به مشتریان خود گفت:

پس از یک تجزیه‌وتحلیل عمیق، تحقیقات ما در ۷ سپتامبر ۲۰۲۲ مشخص کرد، اطلاعات لو رفته شامل نام و گواهینامه رانندگی یا شماره شناسایی ایالتی شما است. مهاجم پس از هک کردن دو گذرواژه منحصربه‌فرد به پورتال جستجوی قراردادهای شرکت ما دسترسی پیدا کرد.

شرکت U-Haul توضیحی درباره نحوه هک شدن این دو گذرواژه ارائه نکرد اما مدعی شد ایمیل و وب‌سایت‌های این شرکت به خطر نیفتاده و مهاجمان به اطلاعات کارت اعتباری مشتریان نیز دسترسی ندارند.

شرکت آمریکایی U-Haul یک شرکت کرایه کامیون و تریلر است که در منطقه فینیکس ایالت آریزونا مستقر است و از سال 1945 فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت بیش از 23 هزار شعبه در سراسر ایالات‌متحده و کانادا دارد و تقریباً 186 هزار کامیون، 128 هزار تریلر و 46 هزار دستگاه بکسل را اداره می‌کند و سومین اپراتور بزرگ خود ذخیره‌سازی در آمریکای شمالی است.

منبع:

تازه ترین ها
کاهش
1403/12/07 - 07:55- آفریقا

کاهش تهدیدات سایبری در کنیا با همکاری شرکت‌های مخابراتی

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.

فعالیت
1403/12/07 - 07:53- آسیا

فعالیت 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار

کارشناسان اعلام کردند که حدود 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار کار می‌کنند که بسیاری از آنها با پیشنهادهای شغلی جعلی فریب خورده بودند.

مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.