about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مدیر پروژه‌ی مرورگر اج مایکروسافت در تردی در سایت ردیت اشاره کرد که این مرورگر از افزونه‌های کروم پشتیبانی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چند روز پیش خبر بازسازی مرورگر اج با استفاده از کرومیوم منتشر شد که براساس آن مایکروسافت استفاده از موتور رندرینگ EdgeHTML خود را کنار می‌گذارد و از کرومیوم Google در مرورگر اج استفاده خواهد کرد. حال اطلاعات جدید از نتایج این تغییر به‌دست آمده است.

در حالی که تغییر موتور رندرینگ به کرومیوم، کار توسعه‌دهندگان را برای آزمایش وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایشان ساده‌تر می‌کند، این تغییر استفاده از دیگر ویژگی‌های مرورگرهای مبتنی بر Chromium را نیز برای اج ممکن می‌سازد. کایل آلدن، مدیر پروژه‌ی Edge، در جریان یک ترد در سایت ردیت تأیید کرد که یکی از این ویژگی‌ها پشتیبانی از افزونه‌های کروم خواهد بود. یعنی اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود نسخه‌ی جدید اج که قرار است در کمتر از یک سال آماده شود، با قابلیت نصب افزونه‌های Chrome عرضه خواهد شد. البته مایکروسافت به‌طور خاص گفت که «قصد پشتیبانی» از این افزونه‌ها را دارد، یعنی ممکن است آن‌ها در صورت نیاز این ویژگی را کمی بعد از انتشار نسخه‌ی جدید برای آن ارائه کنند.

مایکروسافت در این ترد Reddit اعلام کرد که وب اپلیکیشن‌های پیشرو (PWA) نیز از طریق اج قابل نصب خواهند بود. PWA نرم‌افزاری با ظاهر و کارکرد یک اپلیکیشن معمولی است با این تفاوت که این اپلیکیشن‌ها تحت وب هستند؛ مانند Photos و Contacts و Mapsگوگل. همچنین اپلیکیشن‌های موجود پلتفرم یکپارچه‌ی ویندوز (UWP) که مبتنی بر موتورهای EdgeHTML و Chakra هستند، به فعالیت خود ادامه خواهند داد و Microsoft برنامه‌ای برای عدم پشتیبانی از آن‌ها ندارد؛ اما WebView جدیدی جهت استفاده از کرومیوم به‌عنوان موتور رندرینگ در اپلیکیشن‌ها، عرضه خواهد شد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.