about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بر اساس اطلاعات دریافتی، بیماری کووید ۱۹ بر تولید و کمبود نیمه رسانا‌ها و تراشه‌ها تاثیر گذاشته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بر اساس شرکت اینتل، انتظار می‌رود کمبود نیمه‌رسانا که صنعت فناوری و  صنعت خودرو را تحت تأثیر قرار داده است تا سال ۲۰۲۴ ادامه داشته باشد.

به گزارش screenrant،  پت گلسینگر، مدیرعامل شرکت اینتل، می‌گوید کمبود نیمه رسانا که از سال ۲۰۲۰ بر صنایع فناوری و خودرو تأثیر گذاشته است، تا سال ۲۰۲۴ به دلیل کمبود تجهیزات تولید ادامه دارد.
اختلالات لجستیکی ناشی از همه‌گیری COVID-۱۹ در آن سال بر کل تولید نیمه رسانا تأثیر گذاشت. همچنین  بزرگترین شرکت‌ها از این مشکلات رنج می‌برند و اپل به عنوان یک شرکت تریلیون دلاری با اعداد تیره و تار تولید مواجه شد.گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که این مشکل به این زودی حل نخواهد شد.

 جدا از اختلالات لجستیکی، رویداد‌های جهانی بر تولید ریزتراشه‌ها تأثیر می‌گذارند و وضعیت را بدتر می‌کنند. انتظار می‌رود درگیری روسیه و اوکراین دسترسی به تراشه‌ها را بیشتر تحت فشار قرار دهد، زیرا هر دو کشور صادرکنندگان کلیدی اجزای حیاتی موجود در پردازنده‌های مدرن هستند.

علاوه بر این، روسیه یک برداشت کننده گاز نئون است که برای ایجاد ریزتراشه‌ها از آن استفاده می‌شود و پالایش آن گاز‌ در اوکراین انجام می‌گیرد. به این ترتیب، احتمالا تضاد‌های خارجی بر خروجی هر دو فرآیند تأثیر می‌گذارد. در ادامه تحریم‌های اقتصادی صادر شده توسط آمریکا و متحدانش ممکن است تولید گاز نئون و پالادیوم را محدود کند و تعداد ریزتراشه‌هایی را که می‌توان در سال تولید کرد محدود خواهد شد.

گلسینگر به CNBC می‌گوید، شرکت اینتل انتظار دارد کمبود تراشه تا سال ۲۰۲۴ ادامه یابد. گزارش‌های قبلی حاکی از آن بود که مشکلات عرضه و تقاضا ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ اصلاح شود، اما اینتل و سایر شرکت‌ها آماده سرمایه‌گذاری که آماده  افزایش تولید هستند،  با اختلالات مشابهی در دستیابی به این ابزار‌ها مواجه شده اند.

نیمه هادی اینتل

شرکت اینتل علیرغم مشکلات زنجیره تامین که فرآیند‌های تولید ریزتراشه‌ها را تحت تاثیر قرار داده است در حال سرمایه‌گذاری در سایت‌ها و روش‌های جدید تولید است. این شرکت ۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری در تاسیسات توسعه نیمه رسانا D۱X خود در  اورگان انجام داده است. اورگانف سایت توسعه اولیه فرآیند‌های ساخت اینتل است.

به گفته این شرکت، اگرچه انتظار می‌رود کمبودها همچنان ادامه داشته باشد، اما اینتل توانست تاسیسات جدید را در آوریل ۲۰۲۲ افتتاح کند. این مکان یکی از مکان‌های جدید و ارتقا یافته برای مهندسان این شرکت خواهد بود تا بتوانند در خط تولید پردازنده‌های مصرف‌کننده و حرفه‌ای خود پیشرفت کنند.

همانطور که این شرکت تمایل خود را برای سرمایه‌گذاری در ابزار‌های تولیدی لازم نشان داده است، روی مهندسانی که آن‌ها را طراحی می‌کنند هم سرمایه گذاری کرده است. برای مثال اینتل، جف ویلکاکس را که به عنوان معمار ارشد سیستم‌های اپل خدمت می‌کرد و پردازنده‌های سیستم روی یک تراشه (SoC) بود، در اوایل سال جاری شکار کرد.

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.