نامزدهای احتمالی برای مدیریت سیسا و مسئول سایبری کاخ سفید
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ دولت بایدن قصد دارد برخی از مقامات ارشد سابق آژانس امنیت ملی را بهعنوان مسئول سایبری کاخ سفید و رئیس سیسا معرفی کند.
واشنگتنپست در گزارشی نوشت، دولت بایدن قصد دارد دوشنبه این هفته یک مقام ارشد سابق آژانس امنیت ملی را بهعنوان اولین مدیر سایبری ملی و یک مقام سابق آژانس امنیت ملی دیگر را بهعنوان رئیس سیسا در وزارت امنیت ملی آمریکا معرفی کند.
نامزد شدن جان کریس اینگلیس (John Chris Inglis) معاون سابق آژانس امنیت ملی ماهها گمانهزنی در مورد اینکه دولت بایدن چه کسی را به سمت سایبری کاخ سفید خواهد گمارد، پایان میدهد. این انتخاب پس از فشارهای دوجانبه از سوی نمایندگان مبنی بر پر کردن جایگاه شغلی که آنها طبق قانون در ماه دسامبر ایجاد کرده بودند، انجام شد.
به گفته مقامات آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، دولت بایدن همچنین قصد دارد جن ایسترلی (Jen Easterly) افسر سابق آژانس امنیت ملی که بیش از یک دهه پیش به راهاندازی فرماندهی سایبری آمریکا کمک کرد را بهعنوان رئیس آژانس امنیت زیرساخت و امنیت سایبری (سیسا) معرفی کند. جن ایسترلی در تیم انتقالی بایدن سیاستهای سایبری را مدیریت میکرد.
انتظار میرود هردو نامزد که بسیار موردتوجه محافل سیاست سایبری هستند بهراحتی تأیید شوند.
همچنین انتظار میرود کاخ سفید رابرت سیلورز (Robert Silvers) که در دولت اوباما بهعنوان دستیار وزارت امنیت ملی در سیاست سایبری مشغول به خدمت بود را بهعنوان معاون سیاسی وزارت امنیت ملی معرفی کند. انتظار میرود او نیز بهراحتی تأیید شود.
انتظار میرود سیلورز بهشدت بر مسئله امنیت سایبری متمرکز باشد و همچنین از توانایی آمریکا برای مقابله با دشمنان راهبردی نظیر چین و حل سایر اولویتها اطمینان حاصل کند.
توماس واریک (Thomas Warrick) یکی از مقامات سابق وزارت امنیت ملی آمریکا که در حال حاضر یکی از اعضای شورای آتلانتیک است، در مورد سیلورز گفت:
او سالها تجربه کاری در وزارت امنیت ملی را به همراه دارد.
رابرت سیلورز از سال 2011 تا 2017 در وزارت امنیت ملی آمریکا با مسائل سایبری، ضد تروریسم و امنیت اقتصادی سروکار داشته است.
کریس اینگلیس بهعنوان مدیر ملی در امور سایبری، روند دفاع از آژانسهای غیرنظامی را هماهنگ و بودجه سایبری آژانسها را بررسی خواهد کرد؛ اما چون این جایگاه شغلی خارج از شورای امنیت ملی قرار دارد، وی بر سیاست سایبری تهاجمی که توسط آژانسهای نظامی و اطلاعاتی انجام میشود، نظارت نخواهد کرد.
دولت بایدن در همان اوایل، جایگاه معاونت سایبری در شورای امنیت ملی را راهاندازی کرد اما این جایگاه مورد تأیید مجلس سنا نیست. جو بایدن آنه نئوبرگر یکی از مقامات پیشین آژانس امنیت ملی را به این سمت منصوب کرد و او مسئول بررسی واکنش به حملات سولارویندز و اکسچنج است.
دیمیتری آلپروویچ (Dmitri Alperovitch) رئیس شرکت سیلورادو (Silverado Policy Accelerator) گفت:
در مورد تقسیمکار بین این دو جایگاه شغلی و اینکه آیا این نوع تنظیم کار باعث ایجاد رقابت میشود بحث وجود دارد؛ اما انتظار میرود نئوبرگر و اینگلیس که در آژانس امنیت ملی همکاری نزدیکی با یکدیگر داشتند در این زمینه نیز همکاری مناسبی داشته باشند.
اینگلیس 28 سال در آژانس امنیت ملی خدمت کرد و پس از تقریباً هشت سال معاونت، در سال 2014 بازنشسته شد. نئوبرگر هم در سال 2009 به آژانس امنیت ملی پیوست و نقشهای مختلفی ازجمله ایجاد مشارکت بین این آژانس و بخش خصوصی را بر عهده داشت. وی قبل از اینکه در ماه ژانویه به کاخ سفید منتقل شود، ریاست امنیت سایبری آژانس امنیت ملی را بر عهده داشت.
کریستوفر کربس، مدیر اسبق سیسا نیز در توئیتی هر سه انتخاب را درخشان خواند.
به گفته مقامات اسبق وزارت امنیت ملی آمریکا ممکن است روند تأیید این نامزدها تا دو ماه به طول بیانجامد.