about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

90 درصد از مشاغل آفریقایی پروتکل امنیت سایبری را نادیده می‌گیرند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کسب‌وکارها در آفریقا یک نفس با حمله سایبری فاصله دارند، زیرا گزارش جدیدی از دِل (Dell) نشان داد که 90 درصد از شرکت‌های این قاره بدون پروتکل امنیت سایبری کار می‌کنند.

شرکت این موضوع را در یک انجمن اخیر در لاگوس نیجریه اعلام کرد. دِل با «CWG» و میتسومی (Mitsumi) در این انجمن همکاری کرد تا بینش‌هایی را در مورد روش‌هایی که شرکت‌ها می‌توانند از موج فزاینده حملات سایبری که بیشتر آنها گزارش نمی‌شوند را کاهش دهند، به اشتراک بگذارند.

دِل شریک فناوری و مالک میتسومی، شرکت توزیع فناوری اطلاعات با حضور در نیجریه، است در حالیکه CWG این فناوری را در بازار به کار می‌برد.

افولابی سوبنده (Afolabi Sobande)، مدیر عامل CWG گفت که مشارکت بین CWG، فناوری‌های دِل (Dell Technologies) و میتسومی بهترین تخصص و منابع را به منظور ایجاد یک پلتفرم استثنایی برای رهبری فکر، اشتراک دانش و همکاری گرد هم آورده است.

پروتکل‌های امنیتی شبکه قوانین و رویه‌هایی هستند که بر انتقال ایمن داده‌ها در یک شبکه کامپیوتری نظارت می‌کنند. این پروتکل‌ها تضمین می‌کنند که یک هکر، ویروس یا هر شخص یا سیستم غیرمجاز دیگری نمی‌تواند به داده‌ها و اطلاعات شخصی دیگری دسترسی داشته باشد.

براساس گزارش منتشر شده از «BusinessDay»، تنها در سال 2020، 61 درصد از شرکت‌ها در این قاره مورد حمله سایبری قرار گرفتند. این امر باعث از دست رفتن حدود 4 میلیارد دلار در هر سال در حملات می‌شود.

اشرف هلمی (Ashraf Helmy)، مدیر فروش منطقه‌ای دِل، اظهار داشت که حملات به دلیل ارزش داده‌ها افزایش یافته است.

هلمی خاطرنشان کرد :

«داده‌ها امروز دارایی شماره یک در جهان هستند. فراگیر بودن داده‌ها نیز همان چیزی است که آسیبپذیری شرکت‌ها را افزایش می‌دهد. مفهوم این است که شرکت‌ها اکنون با نقاط نفوذ متعددی روبرو هستند. گزارش ورایزون (Verizon) نشان می‌دهد که 90 درصد از نقض داده‌ها انگیزه مالی دارد. سؤال این نیست که آیا به شما حمله خواهد شد، زیرا به شما حمله خواهد شد. سؤال این است که وقتی به شما حمله می‌شود از چه ابزار بازیابی استفاده می‌کنید؟»

بسیاری از گزارش‌ها همچنین نشان داده‌اند که بسیاری از شرکت‌هایی که مورد حمله قرار گرفته‌اند، در نهایت به امید بازیابی اطلاعات، باج پرداخت کرده‌اند و در بیشتر مواقع هرگز اطلاعات را بازیابی نمی‌کنند. دِل مدعی شد که ابزارهایی را توسعه داده که می‌تواند به شرکت‌ها در بازیابی اطلاعاتشان کمک کند. این شامل یک انبار داده است که به گفته هلمی برای هر شرکتی ضروری است.

به عنوان مثال، «Dell Data Vault» یک جزء نرم‌افزاری مرکز پشتیبانی دِل است که برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد سلامت سیستم، عملکرد و محیط در مورد برنامه‌های کاربردی طراحی شده به‌وسیله دِل استفاده می‌شود.

ناتالی خلیل (Natalie Khalil)، مدیر حساب خدمات در فناوری‌های دِل، به اهمیت راه‌حل‌های خدمات جامع در تضمین تداوم کسب و کار اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.