about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

موساد و شین‌بت به دنبال جذب کارمندان بخش فناوری رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موساد (Mossad) و شین‌بت (Shin Bet) به دنبال جذب کارمندان از بخش فناوری اسرائیل هستند و تلاش می‌کنند قراردادهای کارمندان را برای جذب آنها تطبیق دهند. در حال حاضر، بسیاری از قراردادها برای این سازمان‌های امنیتی و همچنین ارتش و پلیس اسرائیل، براساس توافق‌نامه‌های اتحادیه‌ای است که سقف حقوق را برای نقش‌ها تعیین و توانایی آنها را برای رقابت محدود می‌کند.

کمیته روابط خارجی و امنیت کنست (Knesset) در روزهای اخیر درخواست‌های موساد و شین‌بت در مورد شرایط کاری و حقوق آنها را مورد بحث قرار داده است. در جریان این بحث، موساد اعلام کرد که قصد دارد 40 درصد از کارکنان این سازمان از طریق قراردادهای شخصی به کار گرفته شوند. تصمیم موساد برای تغییر مدل استخدامی خود سال گذشته به‌وسیله وبگاه کالکالیست (Calcalist) فاش و به‌وسیله دیوید بارنیا (David Barnea)، مدیر فعلی موساد و نفتالی بنت (Naftali Bennett)، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، تبلیغ شد.

به گفته وزارت دارایی اسرائیل، شرایط بازار و رقابت بخش خصوصی، استخدام کارمندان برای این سازمان‌ها را با مشکل مواجه می‌کند. قانون پیشنهادی به کارمندان این سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا یک قرارداد شخصی (با مزایای متفاوت از آنچه معمولاً کارکنان دولت دریافت می‌کنند) انتخاب کنند. رئیس دپارتمان منابع انسانی موساد افزود که مشکل در استخدام در زمینه‌هایی مانند فناوری، سایبری و روانشناسی است.

رئیس بخش منابع انسانی شین‌بت گفت :

«هیچ گریزی از انطباق مدل اشتغال با بازار امروز وجود ندارد، زیرا مدل اشتغال فعلی دیگر مرتبط نیست و امکان جذب یا حفظ کارگران فناوری وجود ندارد. امروزه واحدهای ضروری شین‌بت دارای عناصر تکنولوژیکی و نیازمند استخدام‌های جدید از خارج هستند که فناوری جدید را درک می‌کنند.»

ارتش اسرائیل همچنان در حال انجام مذاکرات با وزارت دارایی در مورد ترتیب مشابهی برای کارمندان است. این پیشنهاد به اتفاق آرا به‌وسیله تمامی اعضای کنست از ائتلاف و مخالفان پذیرفته خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.