about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

موتورسیکلتی که با پرینتر سه بعدی ساخته شد

یک موتور سیکلت برقی با پرینتر سه بعدی ساخته شده است. تمام بخش های این وسیله نقلیه از جمله چرخ های آن پرینتی هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی یک موتور سیکلت الکتریکی به نامNERA با کمک پرینتر سه بعدی ساخته شده است.

البته این موتور سیکلت در حقیقت یک نمونه اولیه است.

موتورسیکلت مذکور از ۱۵ قطعه پرینتی ساخته شده و با یک موتور الکتریکی کار می کند. باتری این وسیله نقلیه در بدنه آن کار گذاشته شده است.

همه قسمت های موتورسیکلت به غیر از اجزای الکتریکی آن از جمله تایرها و چارچوب، قسمتی که چرخ و محور جلوی موتورسیکلت را به بدنه وصل می کند و صندلی، با کمک پرینتر سه بعدی ساخته شده اند.  علاوه بر آنکه فرایند تولید این موتورسیلکت بسیار جالب و یگانه است، تایرهای بدون باد و سپرهای انعطاف پذیر آن نیز جلب توجه می کنند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.