about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

فیس‌بوک در آستانه انتخابات 2020، پخش و انتشار ویدئوها و تصاویر دیپ‌فیک را ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ فیس‌بوک در آستانه‌ی انتخابات 2020 ایالات‌متحده آمریکا، برای توقف پخش و انتشار ویدئوها و تصاویر دیپ‌فیک (DeepFake) دست‌به‌کار شده و انتشار آن‌ها را ممنوع کرده است.  

دیپ فیک، تکنیک جدیدی برمبنای فناوری‌های هوش‌‌ مصنوعی و یادگیری ماشین است که به‌واسطه‌ی آن تصاویر و ویدئو‌های دروغین واقع‌گرایانه ساخته می‌شود. این تکنیک نگرانی‌های جدی به بار آورده و بسیاری از عاملان دولتی و خصوصی سراسر جهان سعی دارند از آن برای دستیابی به اهداف شخصی خود بهره بگيرند.

ممنوعیت پخش و انتشار محتوای دیپ‌فیک زمانی مطرح شد که ویدئو ساختگی از نانسی پلوسی (Nancy Pelosi)، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در فیس‌بوک منتشر شد و کاملاً شبیه به واقعیت بود. پس‌ازاین اتفاق بسیاری اعلام کردند باوجوداین ویدئوها، صحت اخبار کمپین‌های انتخاباتی دچار شک و تردید می‌شود.

ظاهراً فیس‌بوک موضع سیاسی در راستای منافع یک حزب ندارد و در تلاش است نفوذ اخبار جعلی به‌ویژه ویدئوهای جعلی را کاهش دهد. فیس‌بوک قصد ندارد این کار را به‌تنهایی انجام دهد و سیاست‌ها و معیارهای تشخیص را  با همکاری بیش از 50 کارشناس بین‌المللی فنی، سیاسی، رسانه‌ای، حقوقی، مدنی و دانشگاهی تدوین خواهد کرد. 

فیس‌بوک گفته است چنانچه تصاویر یا ویدئوها با استفاده از بخش بررسی حقایق، جعلی تشخیص داده شوند، جلو انتشار آن‌ها گرفته خواهد شد و به کاربرانی که این ویدئوها را - به جز برخی از ویدئوهای طنز - به اشتراک گذاشته‌اند یا قصد به اشتراک‌گذاری آن رادارند، هشدار داده می‌شود. 

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.