about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله با آخرالزمان حشرات

پژوهشگران به منظور کمک به فرآیند گرده افشانی حشرات رو به انقراض، نوعی روبات پرنده تولید کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ عده ای از دانشمندان معتقدند انسان ها هم اکنون در میانه ی آخرالزمان حشرات قرار دارند. آنها برای این ادعای خود به اثراتی مانند از بین رفتن زیست بوم های طبیعی، افزایش دمای زمین و  به کارگیری آفت کش ها اشاره می کنند که باعث شده است تعداد حشرات روی زمین به سرعت در حال کاهش یافتن باشند.

از طرفی حدود یک سوم از زنجیره ی غذایی مورد نیاز انسان ها برای زنده ماندن به حشراتی مانند زنبور و گرده افشانی آنها وابسته است و انقراض این گونه ی جانوری می تواند تأثیر چشم گیری روی تأمین آذوقه ی انسان نیز داشته باشد.

پژوهشگر دانشگاه صنعتی دلفت هلند به تازگی حشره ای روباتیک به نام دلفلای (DelFly) را برای مقابله با چالش مذکور تولید کردند. دلفلای می تواند بر فراز یک میوه پرواز کرده، 17 بار در ثانیه بال بزند و در هر ساعت 24 کیلومتر حرکت کند. پژوهشگران امیدوارند روزی بتوان، این دستاورد را به عنوان جایگزینی برای گره افشانی طبیعی حشرات در سراسر جهان استفاده کرد.

ابعاد دلفلای کمی از حشرات واقعی بزرگ تر است و زمانی که بال های آن باز می شوند طولی معادل 33 سانتیمتر پیدا می کند. در کوچک ترین حالت نیز 10 سانتی متر طول دارد. با وجود این پژوهشگران توضیح دادند قصد تولید نمونه های کوچکتری از محصول خود را ندارند.

یکی از محققان توضیح داد:

ما قصد کپی برداری از پرنده ها وزنبورها را نداریم؛ بلکه تلاش می کنیم  از آنها یاد بگیریم.

پژوهشگران توضیح دادند از دلفلای می توان در اطراف گلخانه ها و انبارهای مواد غذایی استفاده کرد. این ابزار به اندازه ای کوچک و سبک است که خطر جانی برای انسان هایی که در محیط فعالیت می کنند ندارد. به علاوه در زمان کاهش و نابودی حشرات می توانند به انسان ها در تولید مواد غذایی کنند؛ اما می توان کاربردهای دیگری را نیز برای آنها در نظر گرفت. برای مثال در شرایط اضطراری می توان به گرده افشانی گیاهان وحشی نیز روی آورد.

البته پژوهشگران توضیح دادند نباید به علت به وجود آمدن چنین دستاوردی، محافظت از حشرات واقعی مانند زنبور و پروانه ها را کنار گذاشت. نتایج تحقیقاتی در کشور آلمان نشان داد که سه چهارم حشرات این کشور در طول 30 سال گذشته از بین رفته اند و به نظر می رسد این اتفاق در سراسر جهان در حال رخ دادن است. از طرفی اتحادیه اروپا نیز به تازگی استفاده از3 نوع آفت کش را که به بدن زنبورها آسیب وارد می کند، ممنوع کرد؛ اما به نظر می رسد این اقدامات کافی نیستند. آنها امیدوارند که شرایط یاد شده در آینده ی نزدیک رخ ندهد.

تازه ترین ها
درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

دان
1403/10/24 - 18:26- آمریکا

دان بیکن: بازدارندگی سایبری با چاشنی تهاجم علیه چین

نماینده دان بیکن، رئیس کمیته فرعی سایبری و نوآوری در کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در مصاحبه‌ای اهداف و دیدگاه‌های خود را درباره امنیت سایبری، نوآوری دفاعی و آینده فرماندهی سایبری ایالات متحده تشریح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.