about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله اپل با بدافزار WireLurker

در روزهای گذشته مشخص گردید که مهم ترین کارکرد این بدافزار سرقت اطلاعات ذخیره شده در گوشی و تبلت اپل است. این اولین بار است که حریم شخصی کاربران آیفون و آی پد در مقیاسی گسترده و از طریق بدافزاری قدرتمند به خطر می افتد. در حال حاضر اپل ادعا می کند که عملیات مخرب این بدافزار خطرناک را مهار کرده است.
بدافزار WireLurker که از طریق مک استور چین دانلود شده است، فعال شده و کدهای مخربی را به اپلیکیشن‌های معتبر اضافه می‌کند. در حال حاضر این حمله فعلا مختص چین است.
بدافزار WireLurker آنقدر منتظر می‌ماند تا آیفون یا آیپد از طریق کابل به مک متصل شود.  WireLurker به کسی گفته می‌شود که در گروه‌های اینترنتی فقط مشاهده می‌کند و فعالیتی از او دیده نمی‌شود و دلیل انتخاب نام این بدافزار هم به همین دلیل است. 
تاکنون 467 برنامه همراه آلوده به این بدافزار شناسایی شده و میزان بارگذاری کل برنامه های همراه آلوده به WireLurker از مرز 356 هزار مورد گذشته است. اپل به کاربران هشدار داد  که برنامه های همراه را تنها از منابع قابل اعتماد بارگذاری کنند.
چندی پیش نیز یک هکر سوئدی حفره امنیتی خطرناکی را در نسخه Yosemite مک، با نام Rootpipe کشف کرد. این حفره امنیتی امکان دسترسی‌های عمیقی را به هکر‌ها می دهد.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.