about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

معتادان دانلود، تهدیدی برای سیستم‌های اداری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا سرهنگ دوم علیرضا آذردرخش در تشريح اين مطلب اظهار داشت:  برخی از معتادان وب‌گرد در فضای سایبر بسیار خطرناک برای سیستم‌های اداری هستند. لذا مدیران فنی در این ادارات باید همواره آنتی‌ویروس‌های سیستم‌های تحت نظارت را به‌روز و فعال نمایند، ضمن آنکه استفاده از دیواره آتش برای این مراکز بسیار مهم و حیاتی است.

وی بابیان اینکه معتادان دانلود با توجه به سلیقه و نگاه خود بدون توجه به نکات ایمنی و امنیتی فقط از فضای مجازی دانلود می‌کنند، افزود: لذا سیستم‌های این افراد چه گوشی هوشمند باشد یا سیستم‌های خانگی و اداری می‌تواند به انواع بدافزارها و تروجان‌ها آلوده باشد.

وی به مدیران فنی ادارات پیشنهاد کرد: برای جلوگیری از ورود بدافزارهای مخرب و جاسوسی به سیستم‌های اداری یکی از راهکارها محدودسازی دانلود کاربران است، این امر می‌تواند ورود بدافزارهای مخرب و جاسوسی را به سیستم‌های اداری محدودتر نماید.

سرهنگ آذردرخش در ادامه افزود: بستن پورت‌های حافظه‌های جانبی نیز در سیستم‌های اداری می‌تواند مفید باشد یا حافظه‌های جانبی مشخص برای این پورت‌ها تعریف گردد.

این مقام مسئول گفت: حتی محدودیت دسترسی به اینترنت می‌تواند برای کاربران اداری که نیازی به اینترنت ندارند سیستم‌های اداری را از حملات بدافزاری و جاسوسی ایمن کند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در ادامه بابیان اینکه معتادان دانلود یک بانک کامل از نرم‌افزارها، کلیپ‌های متفاوت از فیلم و موسیقی گرفته تا کتاب و... هستند به دیگر کاربران فضای مجازی توصیه کرد: تحت هیچ عنوانی از معتادان دانلود نرم‌افزار یا کلیپ و... نخواهید، این انتقال چه از طریق ایمیل باشد یا حافظه‌های جانبی تهدید زا است و می‌تواند سیستم‌های شمارا به بدافزارهای مخرب و یا جاسوسی و... آلوده نماید.

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.