about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مصونیت مجرمان اینترنتی در وب تاریک

وب تاریک، سالیانی است که به بستری امن برای مجرمان اینترنتی تبدیل شده است. ارتباطات رمز گذاری شده، فعالیت ناشناس و بدون هویت از مزایایی است که مجرمان اینترنتی را بدون واهمه از دستگیری، در این فضا جمع کرده است. همچنین حضور ارز های مجازی در وب تاریک، تحول عظیمی در تبادلات مالی غیرقانونی در این شبکه ایجاد کرد. بیت کوین به عنوان پرچم دار ارز های رمز پایه، توانست محبوبیت بالایی نزد کلاهبرداران و مجرمان اینترنتی بدست آورد. متأسفانه سیستم ارز های دیجیتال فرصتی فراهم آورد تا اینگونه مجرمان بتوانند از طریق آن درآمد خود را پاک (پول شویی) و غیر قابل ردیابی کنند.

کلاهبرداران حوزه تجارت الکترونیک، حساب های بانکی قربانیان خود را هک کرده و وجوه آن را به آسانی به بیت کوین تبدیل می کنند. اگر از شایعات موجود در مورد بیت کوین بگذریم، باید وجوه مسروقه قربانی را غیر قابل بازگشت و غیر قابل ردیابی، قلمداد کنیم. این مجرمان با استفاده از ابزار های مختلف جهت پنهان سازی (Anti-Detect)، به نوعی اثرانگشت دیجیتالی (Digital Fingerprint) خود را از صحنه جرم پاک می کنند.

پلیس فدرال ایالات متحده آمریکا (FBI) عقیده دارد، هیچ وقت مجرمان اینترنتی نمی توانند به صورت کامل اثر حضور خود را از صحنه جرائم اینترنتی پاک کنند. البته با کمی بررسی اخبار وب تاریک می توان حرف آنان را تأیید کرد. در طول چند ماه اخیر، تعداد زیادی از مجرمان وب تاریک دستگیر و محاکمه شده اند که عمده فعالیت آنان خرید و فروش مواد مخدر، سلاح و همچنین موارد غیر اخلاقی بوده است. لذا بستر وب تاریک در حال حاضر برای مجرمان اینترنتی مصونیتی نخواهد داشت.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.