about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مشاور پوتین هک شد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ اخیرا دیتابیسی با حدود 2 هزار و 337 ایمیل متعلق به مشاور ارشد و مورد اعتماد پوتین، به‌صورت آنلاین افشا شد. ادعا می‌شود هکرهای اوکراینی عامل این حمله بوده‌اند.
این مشاور که ولادیسلاو سورکوف (Vladislav Surkov) معرفی شده، قبلا نخست‌وزیر روسیه بوده و اخیر به‌عنوان مشاور شخصی پوتین در دولت روسیه مشغول به کار است. ایمیل‌های افشاءشده مدارکی از حمایت دولت روسیه از ایجاد بی‌ثباتی در اوکراین و حمایت مالی این کشور از جدایی‌طلبان است.
سورکوف به‌عنوان مهندس اصلی ساختار سیاسی روسیه تلقی شده و مقلب به «کاردینال خاکستری» (Grey Cardinal) کاخ کرملین است. وی عامل مذاکره با جدایی‌طلبان اوکراین، معرفی شده است. به‌علاوه، این سیاستمدار مسئول مدیریت روابط روسیه با دیگر مناطق اوکراین ازجمله جورجیا (Georgia) و آبخازیا (Abkhazia) است.
گروه هکری مذکور که سایبرهانتا (CyberHunta) نام‌گرفته، به نظر برای ایجاد بی‌ثباتی در کی‌یف (Kiev) چنین کاری را انجام داده است. تاریخچه‌ی ایمیل‌های منتشرشده توسط این گروه نشان می‌دهد که دفتر پوتین با شبه‌نظامیان شرق اوکراین رابطه داشته و حتی در برخی از ایمیل‌ها فهرستی از تعداد و نام کشته یا زخمی شدگان در کنار هزینه‌ی درگیری‌ها در اوکراین ذکر شده است.
دریکی از این ایمیل‌ها، برنامه‌ی پوتین برای ایجاد بی‌ثباتی در دولت اوکراین در آینده‌ی نزدیک (شاید ماه آینده) مورد بحث قرار گرفته است. روسیه در این برنامه قصد دارد تنها مرز موجود در منطقه‌ی اوکراین (دان‌بس، Donbass) را از بین ببرد. عنوان این ایمیل «برنامه‌ی اولویت ابزارها برای ایجاد بی‌ثباتی در شرایط اجتماعی سیاسی اوکراین» اعلام شده است.
گفته می‌شود این اولین حمله‌ی سایبری به یکی از شخصیت‌های مهم سیاسی روسیه بوده است. این می‌تواند نشان از حمایت مالی کشوری خاص از این گروه هکری باشد که در این مورد احتمالا دولت آمریکا بوده است. همچنین، زمان‌بندی و نوع حمله نشان می‌دهد که احتمالا سازمان CIA پشت این حمله بوده است. این شاید پاسخ حزب دموکرات به حمله‌ی سایبری روسیه به سرور ایمیل‌های هیلاری کلینتون، کاندیدای پیشتاز ریاست‌جمهوری آمریکا، باشد. هرچند بعید نیست که دولت اوکراین نیز در این حمله دست داشته باشد.

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.