about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

2 سایت خبری فیلیپین به دلیل ادعای پوچ کمونیست-تروریستی مسدود شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گزارشگران بدون مرز (RSF) خواستار بازگرداندن فوری دسترسی به 2 سایت خبری فیلیپین است که در 10 روز گذشته به دلیل حمایت ظاهری از «گروه‌های کمونیستی-تروریستی» مسدود شده‌اند. گزارشگران بدون مرز گفت که دولت فیلیپین باید از توسل به این نوع تاکتیک‌های ارعاب‌آمیز علیه رسانه‌های مستقل دست بردارد.

«این صفحه در حال حاضر در دسترس نیست»، پیامی است که هر کسی که سعی می‌کند به سایت‌های هفته‌نامه «Bulatlat» و «Pinoy» دسترسی پیدا کند، از 17 ژوئن سال جاری به دلیل دستور مسدودسازی صادر شده از سوی کمیسیون ملی مخابرات (NTC) در 8 ژوئن امسال، مشاهده می‌کند.

دانیل باستارد (Daniel Bastard)، رئیس میز گزارشگران بدون مرز در آسیا و اقیانوسیه گفت :

«سانسور ناگهانی Bulatlat و Pinoy Weekly تنها با بیهودگی اتهاماتی که برای توجیه مسدود کردن استفاده می‌شود، مطابقت دارد. ما از گامالیل کوردوبا (Gamaliel Cordoba)، کمیسیونر کمیسیون ملی مخابرات، می‌خواهیم تا دستور بازگرداندن فوری دسترسی به این 2 سایت خبری را صادر کند، زیرا تنها جرم آنها انجام گزارش‌های تحقیقی است که به وضوح دولت را آزار می‌دهد. زمان آن فرا رسیده که دولت مجدداً با حاکمیت قانون ارتباط برقرار کند و از توسل به تهمت های دوران گذشته دست بردارد.»

گزارشگران بدون مرز نسخه‌ای از دستوری را که کمیسیون در پاسخ به درخواست هرموژنز اسپرون (Hermogenes Esperon)، مشاور امنیت ملی دولت صادر کرد، مشاهده کرده است. این فهرست 28 سایت را به دلیل وابستگی و حمایت از سازمان‌های تروریستی که ادعا می شود با حزب کمونیست فیلیپین مرتبط هستند، کاملاً ممنوع شده است.

سانسور، دستگیری، اعدام

این نمونه دیگری از برچسب قرمز زدن، رویه‌ای از دوران استعمار و جنگ سرد، است که به موجب آن روزنامه‌نگارانی که از خط دولت پیروی نمی‌کنند به عنوان عناصر خرابکار یا قرمز مشخص می‌شوند و مجریان قانون آنها را به عنوان اهداف قانونی برای سانسور، دستگیری یا اعدام خلاصه اعلام می‌کنند.

در نتیجه یک کمپین قبلی «برچسب‌گذاری قرمز»، «مزرعه‌های کلیکی» در ژانویه 2019، Bulatlat را در معرض موجی از حملات منع سرویس توزیع‌شده (DDoS) قرار دادند؛ حملات سایبری که در آن حجم عظیمی از درخواست‌های اتصال وجود دارد و به یک وب‌سایت با هدف از کار انداختن سرور آن ارسال می‌شود. RSF با استفاده از برنامه آزادی وثیقه خود برای ایجاد یک سایت آینه‌ای Bulatlat برای کمک به فرار از این نوع سانسور آنلاین پاسخ داد.

رونالین اولیا (Ronalyn Olea)، سردبیر Bulatlat به RSF گفت :

«حملات DDoS باعث نگرانی ما شد. و اکنون، این حمله [جدید] تحت حمایت دولت، زمان زیادی را از ما می‌گیرد. همه افراد در لباس کوچک رسانه‌ای ما به دلیل شرایط مجبور هستند که با این موضوع روبرو شوند، در حالیکه ما ترجیح می‌دهیم وقت و منابع خود را صرف پیگیری داستان‌های مهم کنیم.»

روزنامه‌نگاری ترسناک

Bulatlat، که نام آن در زبان تاگالوگ به معنای تحقیق دقیق است، در سال 2001 ایجاد شد و یک سایت خبری پیشرو در فیلیپین بوده است. مانند هفته‌نامه پینوی، Bulatlat نیز بخشی از شبکه آلترمیدیا از رسانه‌های جایگزین و متعهد به روزنامهنگاری مستقل و پوشش اخباری است که بر حاشیه نشین‌ترین بخش‌های جامعه فیلیپین تأثیر می‌گذارد.

خبرنگارانی که با این رسانه‌ها کار می‌کنند، اغلب هدف اتهامات واهی قرار می‌گیرند. فرانسی مائه کامپیو (Mae Cumpio)، خبرنگار ایسترن ویستا (Eastern Vista)، که بیش از 2 سال است در شهر تاکلوبان در شرق این کشور زندانی بوده و به اتهام تروریسم با 20 سال زندان مواجه شده، از جمله این روزنامه‌نگاران است.

اولیا خاطرنشان کرد :

«روزنامه‌نگاری تروریسم نیست. تأمین فضا برای مخالفان سیاسی بخشی از کار ما است. برچسب زدن به این موضوع به عنوان تشویق به تروریسم، زمینه را برای تشدید سرکوب رسانه ای فراهم و به شدت حق مردم را برای داشتن مطبوعات آزاد نقض می‌کند. این امر همچنین تأثیر سرد کننده‌ای بر کل این حرفه دارد.»

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.