مسابقه بین جویشگرهای بومی
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ جویشگر بومی یوز در اواخر بهمنماه سال 1393 و نسخه پنجم پارسی جو هم اوایل آبان ماه سال 1394 باهدف بهرهگیری کاربران فارسیزبان از این امکان و جلب اعتماد آنها با ارائه سرویسهای باکیفیت، راهاندازی شدند.
جویشگرهای بومی دیگری مانند بیسفون، سلام و ساینا نیز در این حوزه فعال هستند و در حال ارائه خدمت به کاربران فارسیزبان میباشند.
عضو هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات، آقای خسرو سلجوقی با اشاره به تدوین شاخصهای مسابقه، اظهار کرد: حدود 70 شرکت هم در کشور حضور دارند که هر یک در بخشی از خدمات جویشگر موفق هستند و میتوان خدمات آنها را بااتصال به جویشگر برگزیده ارائه داد.
وی در ادامه بابیان اینکه کارآفرینان موتور اقتصاد دنیا هستند، گفت: ICT بهعنوان موتور توسعه میتواند کلیه بخشهای صنعتی، کشاورزی و خدماتی را به تحول وادارد.
عضو هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به جذابیت بازار ایران گفت: بازار ما ترکیبی از دو بازار بزرگ است که در عرصه کارآفرینی از عوامل جاذب برای سرمایهگذاری محسوب میشود.
سلجوقی ادامه داد: بازار 80 میلیونی داخل و محوریت در خاورمیانه (هاب منطقه) بهویژه نیروی انسانی تحصیلکرده و ارزانقیمت از عوامل جذب سرمایهگذار و توسعه این بخش هستند.
وی با اشاره به تعداد زیاد دانشآموختگان این بخش خواستار برگزاری دورههای مهارتآموزی توسط بخش خصوصی و دولتی شد و گفت: در این راستا وزارت وام پنج هزار میلیون ریالی در اختیار یکی از شرکتهای سازمان نظام صنفی رایانهای (نصر) قرار داده که بر این اساس، پسازاین شاهد حرکت خوبی در ایجاد اشتغال و ارزشافزوده در کشور خواهیم بود.