about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، با هدف تربیت نسل جدید دختران متخصص امنیت سایبری، به برگزاری رقابت هایی در این حوزه می پردازد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا (NCSC)، با هدف ترغیب و تشویق دختران 12 و 13 ساله به تحصیل در حوزه امنیت سایبری و رمز گشایی، روز دوشنبه، مورخ 10 دسامبر، یک مسابقه مربوط به این حوزه را آغاز خواهد کرد.

کریس انسور (Chris Ensor)، معاون مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، در مورد هدف این رقابت ها گفت:

زنان فقط 11 درصد از جامعه نیروی کار و متخصصان سایبری را تشکیل می دهند و این آمار، به اندازه کافی خوب نیست. ما اغلب میان دختران و پسران و زنان و مردان، تفکیک قائل می شویم. این در حالی است فعالیت  افرادی از طیف های مختلف در این صنعت، می تواند دستاوردهای مختلفی به ارمغان آورد.

وی در ادامه افزود:

ممکن است زنان و مردان مهارت های فنی مشابهی داشته باشند. اما تفاوت در نوع نگاه آن ها، سبب تدوین شیوه ها و دستاوردهای فنی بدیعی می شود. این امر، ما را در حل بسیاری از مشکلات، یاری می کند.

مسابقه یاد شده، در مدرسه پیگوت (Piggott)، واقع در برکشایر (Berkshire)، برگزار می شود.
 

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.