مذاکرات امنیت و دفاع سایبری روسیه و آمریکا
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ روابط سایبری روسیه و آمریکا، بعد از مسائل اوکراین و تحریم روسیه توسط غرب، به تیرگی گرایید. در نتیجه این اولین باری است که بعد از مسائل اوکراین، دو کشور بر سر میز مذاکرهی سایبری مینشینند.
بر اساس برخی گزارشها، دو کشور تصمیم دارند تا اجرای مجموعه قراردادهای پدافند سایبری را که در سال 2013، منعقد کرده بودند، تسریع کنند. یکی از این قراردادها، ایجاد یک خطر قرمز میان مسکو و واشنگتن، برای جلوگیری از تشدید حملات سایبری و یکی دیگر از قراردادها نیز مربوط به ایجاد مراکزی بهمنظور کاهش تهدیدات فناوری اطلاعات بود.
روسیه و آمریکا در این مذاکرات قرار است فعالیتهای کارگروه مخصوص مسائل سایبری را که در سال 2013، ایجاد شده بود، ادامه دهند.
بنا بر برخی اسناد، نمایندگان روسیه در این مذاکرات؛ شورای امنیت، وزارت دفاع، وزارت امور خارجه و احتمالاً چند سازمان دیگر هستند. همچنین نمایندگان آمریکا؛ شورای امنیت ملی، پنتاگون و وزارت خارجه هستند.
روسیه و چین نیز پیشتر به توافق رسیده بودند تا به یکدیگر حملهی سایبری، نکنند. چندی بعد، آمریکا با چین نیز به توافقی مشابه دست پیدا کرد. هرچند بعد از آن آمریکا مدعی شد چین، این توافق را نقض کرده است. در نتیجه توافق سایبری روسیه و آمریکا نیز میتواند گام مهمی در روابط سایبری بینالملل باشد.