about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دیوید مارکوس (David Marcus)، مدیر بخش مالی فیسبوک، اعلام کرد که امیدوار است ارز دیجیتال این شرکت، معروف به دییِم (Diem) و کیف پول فیسبوک به نام نووی (Novi) در سال ۲۰۲۱ راه‌اندازی شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از «The Block»، مارکوس در سخنرانی خود در فین‌تک فستیوال (FinTech Festival) سنگاپور گفت که امیدوار است قانون‌گذاران کماکان خوشبینی خود را نسبت به فیس‌بوک حفظ کنند.
نشریه فایننشال تایمز (Financial Times) اخیراً گزارش داد که دییِم می‌تواند، با ظرفیتی محدود، از اوایل ژانویه آغاز به کار کند.
دییم نام جدید پروژه‌ای است که پیش از این، با نام لیبرا (Libra) شناخته می‌شد؛ لیبرا استیبل کوینی ارائه‌شده توسط فیسبوک با پشتیبانی و همکاری ۲۶ شرکت دیگر است. هفته گذشته، این انجمن نام تجاری خود را تغییر داد و نام جدید را به‌صورت رسمی اعلام کرد.
لیبرا که اولین بار در ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد ۹۹)‌ توسط فیس‌بوک رونمایی شد، با تردید و مخالفت قانون‌گذاران بسیاری در سرتاسر جهان مواجه گردید.
از آن پس تاکنون، انجمن لیبرا، اهداف و چشم‌اندازهای بسیاری را که در ابتدا ترسیم کرده بود، تغییر داده است و در آوریل ۲۰۲۰ (فروردین)، خواستار دریافت مجوز از سوی سازمان نظارت بر بازارهای مالی سوئیس (FINMA)، برای سیستم پرداخت خود شد.
هفته گذشته و با اعلام تغییر نام تجاری، دییم اظهار داشت که فقط با دریافت تأییدیه قانونی، از جمله مجوز سیستم‌های پرداخت از سوی سازمان نظارت بر بازارهای مالی سوئیس، برای شرکت‌های عملیاتی تابعه‌ انجمن دییم، به کار خود ادامه خواهد داد.

تازه ترین ها
نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.