about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

سم آلتمن، مدیر اجرایی OpenAI گفت که اسرائیل نقش بزرگی در کاهش خطرات هوش مصنوعی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سم آلتمن، یکی از برجسته ترین چهره های دنیای فناوری است که از دولتها میخواهد مقرراتی را برای استفاده مفید از هوش مصنوعی وضع کنند.

آلتمن پس از ملاقات با قانونگذاران و رهبران ملی در اروپا در ماه گذشته برای بحث در مورد احتمالات و خطرات هوش مصنوعی، اکنون قصد دارد به اردن، قطر، امارات متحده عربی، هند و کره جنوبی سفر کند.

او در حال حاضر در اسرائیل حضور دارد.

آلتمن ضمن دیدار با اسحاق هرزوگ، رئیس جمهور اسرائیل گفت: بسیار خوشحالم که به دور دنیا سفر و با رهبران جهان ملاقات میکنم،طی دیدار با آنها در مورد چالش های هوش مصنوعی و چگونگی کاهش ریسکهای آن بحث مینمایم.

او در ادامه افزود: انرژی استفاده از این فناوری و مزایای مثبتی که میتواند به همراه داشته باشد، فوق العاده است و من مطمئن هستم که اسرائیل نقش بزرگی در این زمینه ایفا خواهد کرد.

رشد سریع و محبوبیت هوش مصنوعی مولد از زمان راه اندازی چت جی پی تی (ChatGPT) توسط اوپن اِی آی (OpenAI) تحت حمایت مایکروسافت در سال گذشته، قانون گذاران جهانی را به تصویب قوانینی برای رسیدگی به نگرانی های امنیتی پیرامون این فناوری واداشته است.

اتحادیه اروپا در حال حرکت به سمت پیش نویس قانون هوش مصنوعی خود است که انتظار میرود اواخر امسال به قانون تبدیل شود، در حالیکه ایالات متحده به جای تطبیق قوانین موجود به سمت ایجاد قوانین کاملاً جدید برای هوش مصنوعی متمایل است.بریتانیا همچنین میخواهد از قانون گذاری شدیدی که میتواند مانع نوآوری شود ، جلوگیری کند.

زیو کاتزر، مدیر برنامه ریزی ملی هوش مصنوعی در سازمان نوآوری اسرائیل، به رویترز گفت: اسرائیل مانند بریتانیا و تا حدودی مانند کانادا و آمریکا عمل نموده است.این سازمان در ۱۸ ماه گذشته بر روی این موضوع با هدف دستیابی به تعادل مناسب بین نوآوری و حفاظت از حقوق بشر و اقدامات ایمنی مدنی کار کرده است.

اسرائیل پیش نویس ۱۱۵ صفحه ای از سیاست هوش مصنوعی را در ماه اکتبر منتشر کرد و در حال جمع آوری بازخورد عمومی قبل از تصمیم نهایی است.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.