about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اهمیت امنیت و حفاظت از داده در مرکز تبادل اطلاعات کشور، طراحی مدل اقتصادی برای توسعه آن را ضروری دانست.

به گزارش به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی، سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در سی و یکمین کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی با تاکید بر اهمیت جایگاه این کارگروه در توسعه خدمات دولت الکترونیکی در کشور گفت: باید در اجرای دولت الکترونیک در کشور حفظ حریم خصوصی و اطلاعات طبقه بندی شده در نظر گرفته شده و تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شود.

وی با تاکید بر ایجاد ساختار مناسب برای امنیت مرکز تبادل اطلاعات (NIX) در کشور افزود: خوشبختانه در حال حاضر مرکز رصد و مانیتورینگ در این حوزه فعال است که می تواند بسیار کمک کننده باشد.

فیروزآبادی تصریح کرد: با توجه به این که اطلاعات پویا و زنده است و باید به صورت مستمر بازسازی شود بنابراین نباید در مراحل تبادل اطلاعات در مرکز تبادل اطلاعات (NIX) به هیچ عنوان کپی برداری و ذخیره سازی اطلاعات صورت گیرد.

فیروزآبادی همچنین با اشاره بر توسعه تعامل پذیری با کسب و کارهای خصوصی به صورت دو طرفه بین دولت و کسب و کارهای خصوصی بر طراحی مدل اقتصادی مناسب برای مرکز تبادل اطلاعات کشور تاکید کرد.

وی با بیان این که باید از موازی کاری در ایجاد مراکز تجمیع اطلاعات اجتناب شود، پیشنهاد کرد: در صورت نیاز به نگهداری اطلاعات مالی و رفاهی شهروندان برای تصمیمات مختلف و اجرای طرح های حاکمیتی، مرجع مناسب در این زمینه می تواند سازمان امور مالیاتی باشد که از بلوغ نسبی بهتری نسبت به دیگر دستگاه ها برخوردار است و در صورت نیاز شورای عالی فضای مجازی می تواند تعارضات این زمینه را حل وفصل کند.

وی اظهار داشت : توسعه دولت هوشمند تاکنون مبتنی بر اتصال دستگاه های دولتی و ارائه خدمات داده ای به کسب و کارهای بخش خصوصی بوده است . با توجه به توسعه بخش خصوصی کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال ، بایستی در جهت ارائه خدمات از سوی بخش خصوصی به دستگاه های دولتی نیز اقدام شود و در مدل اقتصادی لحاظ شود.

گفتنی است؛ سی و یکمین کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیکی با حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نمایندگان تمامی دستگاه های مربوطه برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.