about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

از یکم سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی، ساکنان ایالت نیویورک آمریکا که خواهان حمل اسلحه های مخفی هستند باید حساب های شبکه اجتماعی خود را به عنوان بخشی از فرایند دریافت مجوز برای بررسی ارائه کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، منظور از اسلحه های مخفی هر گونه سلاح مرگبار از جمله سلاح گرم است که فرد پنهان از دید اشخاص عادی حمل می کند. افرادی که خواهان دریافت این نوع مجوز هستند باید حساب های کاربری خود در شبکه های اجتماعی را جهت بررسی شخصیت و رفتار به مقامات ذی صلاح ارائه کنند.

برخی از مقامات محلی وظیفه بررسی محتوای متقاضیان مجوز در شبکه های اجتماعی را برعهده دارند. این قانون از سپتامبر سال جاری میلادی اجرایی می شود.

متقاضیان دریافت مجوز باید نشان دهند خصلت، خلق و خو و قضاوت لازم را برای سپردن سلاح و استفاده از آن فقط به گونه ای که خود و دیگران را به خطر نیندازد، دارند. همچنین نیروی پلیس محلی، قضات و کارمندان دولتی وظیفه بررسی حساب های کاربری فرد و رصد آن برای هرگونه نشانه هشدار آمیز را بر عهده دارند.

کتی هوچال فرماندار نیویورک هفته گذشته قانونی را امضا کرد که آنچه در بالا گفته شده نیز بخشی از آن هستند. قانون مذکور برای اعمال برخی محدودیت‌ها برای اسلحه پس از حکم دادگاه عالی آمریکا مبنی برآن تصویب شد که اکثر مردم حق دارند برای محافظت از خود اسلحه حمل کنند.

به گفته هوچال بیشتر افرادی که تیراندازی های تروریستی را انجام می دهند، جزئیات برنامه های خود برای آسیب رساندن به دیگران را در فضای آنلاین منتشر می کنند.

طبق گزارش های موجود، فردی که به قتل ۱۹ کودک و ۲ معلم در ایالت تگزاس در ماه می متهم است، قبلاً در شبکه های اجتماعی زنان و دختران جوان را تهدید کرده و آزار رسانده بود.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.