about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

لیونل مسی، بازیکن تیم فوتبال آرژانتین، قرار است در یک مجموعه توکن‌های غیرمثلی (NTF) حضور داشته باشد. این مجموعه چیزی در حدود ۳ هفته دیگر به فروش خواهد رسید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، مسی که به‌گفته بسیاری، بزرگترین فوتبالیست حال حاضر دنیا است، در یک مجموعه توکن‌های غیرمثلی با عنوان «مسی‌ورس» (The Messiverse) حضور خواهد داشت. این مجموعه توکن غیرمثلی قرار است ۲۰ اوت (۲۹ مرداد) در پلتفرم اترنیتی چین (Ethernity Chain) به فروش برسد.

این اولین بار نیست که لیونل مسی در یک مجموعه توکن‌های غیرمثلی حضور دارد. ماه گذشته و پس از پیروزی آرژانتین در مقابل برزیل در فینال کوپا آمریکا، مجموعه‌ای از توکن‌های غیرمثلی منتشر شد و یکی از توکن‌ها مربوط به عنوان کاپیتان تیم آرژانتین بود.

مسی‌ورس شامل ۴ تصویر است که توسط باسلاجیک (Bosslogic)، هنرمند استرالیایی، طراحی شده است. باسلاجیک پیش‌تر برای مارول و دیزنی کار کرده بود.

پلتفرم اترنیتی چین ماه مه هم یک توکن غیرمثلی را با طرح پله، اسطوره فوتبال برزیل، منتشر کرده بود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.