مایکروسافت به دنبال ارتقای سطح مبارزه با جرائم سایبری است.
مایکروسافت به دنبال ارتقای سطح مبارزه با جرائم سایبری است. این شرکت روز پنجشنبه با راهاندازی مرکز جرائم سایبری در شهر ردموند واشنگتن، قصد مبارزه با برخی از بدترین تهدیدهای اینترنتی، از جمله بدافزار، باتنتها، سرقت مالکیت معنوی، و سوءاستفاده از کودکان را دارد.
این مرکز که با مساحت ۱۵۰۰ مترمربع در مقر اصلی مایکروسافت واقع شده، میزبان فناوریهایی است که به متخصصان امنیت امکان میدهد تا تهدیدهای سایبری را در سطح جهان به صورت بلادرنگ شناسایی و تحلیل کنند. دیوید فین (David Finn) از مسئولان واحد جرائم دیجیتال مایکروسافت در بیانیهای گفت: «مرکز جرائم سایبری مایکروسافت محلی است که متخصصان ما با مشتریان و شرکای ما گرد هم میآیند تا بر روی یک موضوع تمرکز کنند: تأمین امنیت برخط افراد. با ترکیب ابزار و فناوریهای پیشرفته با مهارتهای مناسب و دید جدید، میتوانیم اینترنت را برای همه امنتر کنیم.»
مایکروسافت گفته است که در این مرکز، وکلا، بازرسان، متخصصان فنی، و تحلیلگران جرمشناسی «عصر جدیدی را در مبارزهی مؤثر با جرائم در اینترنت رقم خواهند زد.» این مرکز میزبان فناوریهایی مانند SitePrint مایکروسافت است که به متخصصان امکان میدهد تا نقشهی شبکههای جرائم سازمانیافته را بر روی وب ترسیم کنند.
این مرکز همچنین شامل یک محل مجزا و امن برای شرکای شخص ثالث است که به تحلیلگران امنیت سایبری از سراسر جهان امکان میدهد با متخصصان امنیتی مایکروسافت تا هر مدتی که لازم باشد همکاری کنند. مایکروسافت گفته است که قصدش از ایجاد این محل، تقویت شراکت با «شرکای مهم در مبارزه با جرائم سایبری» از جمله شرکتهای دیگر، مجریان قانون، دانشگاهها و مشتریانش است.
نوبورو ناکاتانی (Noboru Nakatani) مدیر اجرایی مجموعهی جهانی نوآوری اینترپل در بیانیهای اعلام کرد: «بخش دولتی در مبارزه با جرائم سایبری، به میزان زیادی از تخصص بخش خصوصی، مانند آنچه مایکروسافت ارائه میدهد، بهره برده است. جامعهی امنیتی نیازمند تقویت وانشهای هماهنگ خود جهت عقب نیافتادن از مجرمان سایبری است.»
به گفتهی مایکروسافت، در سال گذشته حدود نیمی از افراد بالغ قربانی جرائم سایبری شدهاند و ۲۰ درصد از شرکتها نیز مورد هدف حملات قرار گرفتند. هزینهی سالانهی جرائم سایبری برای اقتصاد جهانی به بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار میرسد.