about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

محققان مایکروسافت روشی مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده‌اند که مات شدن تصاویر پس از ثبت با دوربین زیر نمایشگر را برطرف می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پس از موفقیت تولیدکننده‌های گوشی هوشمند در استفاده از حفره برای دوربین‌های سلفی در نمایشگرها، دستاورد بزرگ بعدی را می‌توان در استفاده از دوربین زیر نمایشگر جست‌وجو کرد. در چنین پیکربندی، دوربین‌ سلفی پشت یک صفحه‌ی شفاف OLED قرار می‌گیرد که در زمان غیرفعال بودن دوربین، مانند نمایشگر عادی رفتار می‌کند. این بخش از پنل نمایشگر، نور را به اندازه‌ی کافی عبور می‌دهد تا حسگر دوربین زیر آن، توانایی ثبت تصویر داشته باشد. عبور نور از یک صفحه‌ی شیشه‌ای پیش از رسیدن به لنز و حسگر دوربین، مشکلاتی را در تصویر نهایی ایجاد می‌کند که تیم تحقیقاتی Microsoft Research در جدیدترین پروژه‌ی خود روی رفع آن متمرکز شده است.
محققان مایکروسافت می‌‌گویند شکست نوری که به خاطر عبور پرتوها از میان ساختار پیکسلی نمایشگر رخ می‌دهد، باعث مات شدن تصویر می‌شود. به‌علاوه، کنتراست و سطوح نور هم از این رخداد تأثیر می‌گیرند و درنهایت حتی شاید برخی از جزئیات تصویر، به‌خوبی نمایش داده نشوند. تغییر در فاکتورهای مذکور، به‌نوعی انجام می‌شود که وابستگی کاملی به طراحی پیکسلی نمایشگر دستگاه دارد.

شکست نور در روندی قابل پیش‌بینی رخ می‌دهد و می‌توان باهوش مصنوعی آن را برطرف کرد

تغییر در ساختار تصویر در دوربین‌های زیر نمایشگر، به‌صورت قابل پیش‌بینی رخ می‌دهد. در تمامی موارد، ساختار پیکسل‌ها در محور افقی، تأثیر اصلی را بر شکست نور و مات شدن تصویر دارد که می‌توان مقدار آن را پیش‌بینی کرد.
به خاطر ماهیت قابل پیش‌بینی بودن تغییر در فرم عکس‌ها، می‌توان با برخی راهکارهای نرم‌افزاری، تا حدودی مشکل دوربین زیر نمایشگرهای شفاف (موسوم به T-OLED) را برطرف کرد. محققان برای این کار از یک شبکه‌ی عصبی با ساختار U-Net بهره بردند که در آزمایش‌‌های اولیه، علاوه بر کاهش نرخ سیگنال به نویز تصویر، جلوه‌های مات آن را نیز از بین می‌برد. تیم تحقیقاتی در آزمایش‌های خود توانست تصویر را به‌گونه‌ای بازسازی کند که تفاوت چندانی با یک عکس ثبت‌شده در شرایط عادی نداشت. با نگاه به تصاویر زیر، بهبود قابل‌توجه جلوه‌ی مات را در عکس نمونه، مشاهده می‌کنید.
استفاده از هوش مصنوعی در فرایندهای ثبت تصویر، کاربردهای متنوعی را به کاربران ارائه می‌کند. به‌عنوان‌مثال می‌توان پس‌زمینه‌ی تصویر را مات یا حذف کرد. روش‌های متعدد دیگری هم در زمان ثبت ویدئو قابل‌اجرا خواهند بود که خصوصاً در زمان برقراری تماس‌های ویدیویی، کاربرد زیادی دارند.
ظاهراً برنامه‌ی تحقیقاتی مایکروسافت، باهدف توسعه‌ی قابلیت هوش مصنوعی برای نمایشگرهای بزرگ انجام می‌شود. درواقع ردموندی‌‌ها می‌خواهند کیفیت تماس‌های ویدیوی را در چنین شرایطی بهبود دهند. به‌هرحال موفقیت آن‌ها با تمرکز بر این کاربرد هم می‌تواند به دستاوردی برای استفاده درگوشی‌های هوشمند و دوربین‌های سلفی زیر نمایشگر بینجامد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.