about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت آفیس بازنشسته می شود

شرکت مایکروسافت در بیانیه‌ای از جایگزینی مایکروسافت ۳۶۵ با مایکروسافت آفیس در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در سال ۲۰۲۰، مایکروسافت اعلام کرد که نام اشتراک آفیس ۳۶۵ خود را به مایکروسافت ۳۶۵ تغییر خواهد داد و اذعان کرد این اشتراک به چیزی بیش از یک برنامه کاری تبدیل شده است. بر اساس به‌روزرسانی‌های جدید، اکنون مایکروسافت در حال حذف بیشتر مارک آفیس باقی مانده است.

در بیانیه‌ای از سوی این شرکت آمده است در ماه‌های آینده، Office.com، برنامه موبایل آفیس و برنامه آفیس برای ویندوز به برنامه مایکروسافت ۳۶۵ با نماد و ظاهری جدید و حتی ویژگی‌های بیشتر تبدیل خواهند شد.

در حال حاضر، می‌توانید به ورد، اکسل و سایر برنامه‌های مایکروسافت به‌صورت آنلاین در Office.com دسترسی داشته باشید، اما به‌زودی به Microsoft۳۶۵.com تغییر خواهد کرد؛ با یک لوگوی شش‌وجهی جدید که جایگزین لوگوی مربعی فعلی می‌شود. تغییرات در ماه آینده اتفاق خواهند افتاد و اپلیکیشن آفیس برای ویندوز، مک او اس، آی او اس و اندروید در ژانویه تغییر نام خواهد داد.

نام برنامه‌ها تغییر نمی‌کند، زیرا همچنان از Word، Excel، PowerPoint، Teams، Outlook، Clipchamp، Stream و Designer استفاده می‌کنید. همچنین یک برنامه مایکروسافت ۳۶۵ در موبایل و دسکتاپ وجود خواهد داشت که به عنوان یک مرکز متمرکز برای اطلاعات، نمایش جلسات، فایل‌ها، اسناد و موارد دیگر عمل می‌کند.

نام Office برای خرید‌های یکباره از طریق Office ۲۰۲۱ و Office LTSC که برنامه‌ها را از طریق مجوز حجمی ارائه می‌دهد، باقی خواهد ماند، با این حال، اکنون به عنوان یک برند قدیمی در نظر گرفته می‌شود، بنابراین طبق بیانیه اعلام شده هر ویژگی جدید برای Microsoft ۳۶۵ خواهد بود و نه Office. مایکروسافت تاکید کرد هیچ تغییری در برنامه‌های اشتراک آفیس ۳۶۵ وجود ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.