about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ماهواره ها؛ هدف جدیدی برای هکرها

حمله هکری به ماهواره های دولتی و خصوصی به طور فزاینده ای در حال رشد است و این موضوع نشانگر هدفی جدید برای هکر ها است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از فیفس دامین؛ ماهواره های دولتی و اپراتور های ماهواره های تجاری به طور فزاینده ای هدف حملات هکری قرار گرفته اند که این موضوع نشانگر این مطلب است که هکرها هدفی جدید برای حملات خود پیدا کرده اند.

در حال حاضر بر اساس گزارش بنیاد جهانی امنیت (Secure World Foundation)، به دنبال یافتن راه‌حلی کم‌هزینه، ارزان و البته مؤثر برای خنثی کردن این حملات و باز گرداندن شرایط به حالت اولیه هستند.

در این گزارش عنوان شده است که شمار بخش های غیر دولتی که به صورت کاملاً فعال در حال جستجو در سامانه های ماهواه ای تجاری هستند، رشد قابل توجهی داشته است و در حال یافتن نقاط آسیب پذیر سایبری هستند تا در زمان خطر یا وقوع حملات مشابه بتوان با آنها مقابله کرد. این موضوع از این جهت حائز اهمیت است که سازندگان و توسعه دهندگان تجهیزات فضایی در بخش سایبری همانند دیگر سطوح پیشرفت داشته اند و تفاوت فاحشی ندارند.

این گزارش در 10 آوریل منتشر شده است و عنوان آن «قابلیت‌های جهانی برای جلوگیری از دسترسی به فضا» بوده است. در ادامه این گزارش آمده که کارشناسان این حوزه با آگاهی از تهدیدات بالقوه و مهمی که در این چند سال اخیر به اثبات رسیده، همچنان وضعیت زیرساخت امنیت شبکه ماهواره‌ها مبهم است.

طبق تحقیقات صورت گرفته از سال 2007 تا امروز هکرهای چینی به طور دائمی ماهواره های ایالات متحده و اتحادیه اروپا را هدف عملیات جاسوسی خود قرار داده اند. به طور کلی این حملات با اهدافی چون حمله به اهداف فرماندهی، کنترل و یا ایستگاه‌های مخابره داده‌ها صورت گرفته است.

محققان در ادامه گزارش اظهار کردند که هکر ها برای حملات سایبری خود از همه ابزار استفاده کرده اند از جمله هواپیماهای عبوری، هواپیما‌های بدون سرنشین (UAS) و بالن‌های هوایی بخشی از این ابزار بودند.

دانشجویان توانسته بودند به راحتی یک حمله بنیادی به منظور خارج از سرویس نمودن گیرنده‌های GPS را باز طراحی کنند. در پی اتفاقاتی از این دست ارتش آمریکا در تلاش است تا راه‌حلی برای کاهش وابستگی خود به شبکه ماهواره‌ها و سیستم موقعیت‌یاب جهانی پیدا کند.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.