about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

در روسیه مانور سایبری «The Standoff» در زیرساخت یک شهر دیجیتال برگزار شد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در مانور و کنفرانس سایبری استندآف روسیه (The Standoff) که امسال نیز بخشی از  رویداد Positive Hack Days (PHDays) بود تیم‌های تخصصی امنیت اطلاعات با یکدیگر به رقابت پرداختند. نبرد هکرها در این کنفرانس در زیرساخت یک شهر دیجیتال در تاریخ 18 تا 21 می 2021 برگزار شد. گروهی حملات سایبری به تأسیسات تدارک دیدند و گروه دیگر به دفع حملات پرداختند. 

در این کنفرانس کارشناسان امنیت سایبری، نمایندگان بانکی و دولتی من‌جمله ماکسوت شادایف، وزیر ارتباطات روسیه و معاون سرویس فدرال کنترل فنی و کارشناسی روسیه ویتالی لوتیکوف نیز حضور داشتند. 

شادایف ضمن اشاره به دیجیتالی شدن تمام حوزه‌های زندگی و اهمیت حفاظت از آن‌ها در کنفرانس امسال اعلام کرد:

در حال حاضر بحث‌هایی در دولت و شورای امنیت مطرح می‌شوند و به این واقعیت اشاره می‌کنند که چالش‌های جدید به راه‌حل‌های جدیدی نیاز دارند. نخست‌وزیر معتقد است با استفاده از روش‌های قدیمی نمی‌توان به نتایج جدید امیدوار بود. من فکر می‌کنم که تابستان مجموعه اقدامات برای پاسخگویی به خطرات جدید انجام خواهد شد.

مدیرکل شرکت «Positive Technologies» نیز با اشاره به اینکه مسئولیت امنیت اطلاعات را باید صاحبان کسب‌وکار نیز بر عهده بگیرند اظهار کرد:

کارکنان ارشد شرکت‌های بزرگ باید بدانند تا زمانی که در حوزه امنیت سایبری کار نکنند، شرکت آن‌ها قادر نخواهد بود نتایج رضایت بخشی ارائه دهد. 

هدف استندآف ایجاد بستری برای شبیه‌سازی دیجیتال حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی است. یکی از بخش‌های اصلی این شبیه‌سازی مانور سایبری و رویارویی متخصصان دفاع سایبری (Blueteams) و هکرها (Redteams) در زیرساخت یک شهر دیجیتال است. 

این نبرد فراتر از رقابت‌های سنتی CTF بوده و تیم‌ها پس از دسترسی به سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای واقعی که در کنترل تمام بخش‌های زندگی مدرن شهری مورداستفاده قرار می‌گیرند، یا امنیت آن‌ها را برقرار می‌کنند و یا حملاتی تدارک می‌بینند. 

استندآف یک کنفرانس امنیت سایبری نیز به‌حساب می‌آید و در آن متخصصان شرکت‌های مختلفی همچون CyberR&Dlab ،EPAM ،HackinTheBox ،Microsoft و Positive Technologies گزارش ارائه داده و کلاس‌های تخصصی در حوزه امنیت اطلاعات برگزار می‌کنند. برگزارکننده این رویداد شرکت امنیت سایبری «Positive Technologies» روسیه است. 

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.