لهستان بلندگوی سیاستهای سایبری آمریکا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ زبیگنیو راو Zbigniew Rau وزیر امور خارجه لهستان اعلام کرد، پاسخ حملات سایبری باید تحریم سایبری باشد. وی سناریویی را که در آن چنین محدودیتهایی از طرف اتحادیه اروپا برای عاملان حمله سایبری به لهستان اعمال شود، محتمل دانست.
این مقام لهستانی ضمن اتهامپراکنی علیه روسیه مدعی شد، مدل این حملات سایبری که در آن از اطلاعات سرقت شده به شکل اسناد جعلی برای دروغپراکنی استفاده میشود، به روسیه اشاره دارد. این حمله به ارزشهای دموکراتیک، آزادی بیان و آزادی یک بحث عمومی است.
وی همچنین مدعی شد، در کنار سایر اهداف، هدف اصلی این حمله تضعیف اعتماد به ناتو و ایجاد این تصور بود که لهستان اقدامات خصمانهای علیه بلاروس انجام میدهد. ما همچنین شاهد یک سری اقداماتی هستیم که قصد دارد بین ما و لیتوانی جدایی بی اندازد.
آندره صدوچ Andrzej Sadoś نماینده دائمی لهستان در اتحادیه اروپا نیز روز دوشنبه گفت که حملات سایبری در جلسه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ موردبحث و بررسی قرار گرفت و کشورهای عضو، ازجمله دانمارک، لیتوانی، هلند، لتونی، رومانی و استونی، در رابطه با حملات سایبری انجامشده در روزهای اخیر، با لهستان ابراز همبستگی کردند.
مقامات لهستانی مدعی هستند ازآنجاکه بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا هدف حمله سایبری قرارگرفتهاند و بسیاری از آنها ممکن است بهزودی مورد هدف این نوع حملات قرار گیرند؛ بنابراین اتحادیه اروپا باید از خود یک واکنش هماهنگ نشان دهد. علاوه بر این، لهستان خواستار بحث در مورد چگونگی پاسخ به حملات سایبری برای به حداقل رساندن خطرات ناشی از این حملات شد.
وزیر امور خارجه لهستان در شرایطی این ادعاها و درخواستها را اعلام میدارد که پیشازاین آدام شیف رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تحریم کشورهایی شده بود که میزبان حملات سایبری هستند.
به نظر میرسد آمریکا در حال القا ایده تحریم سایبری به سایر کشورهاست و گویا این کشورها بلندگویی برای اعلام سیاستهای سایبری آمریکا در مجامع بینالمللی هستند تا از این طریق در حاکمیت سایبری خیالی که آمریکا با اتهامپراکنی سایبری بهشدت در پی آن است، امتیازی به دست آورند.
این اتهامات در صورتی مطرح میشود که پیشازاین ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه گفته بود این آمریکا است که خاستگاه بیشترین حملات سایبری در جهان است.