about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

لزوم هدایت‌گری در حوزه تولید محتوا

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: شبکه‌های پیام‌رسان و بازی‌های رایانه‌ای ساعات قابل‌توجهی از اوقات فراغت دانش آموزان کشور را به خود اختصاص داده‌اند بنابراین باید بتوانیم در حوزه تولید محتوا و ایجاد مهارت در حوزه فضای مجازی هدایت‌گری داشته باشیم.

سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در دیدار رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در آینده شاهد دوره‌های آموزشی مستقل از نظام آموزشی در فضای مجازی خواهیم بود که باید برای آن تمهیداتی اندیشیده شود و از این شیوه‌ها در نظام آموزشی کلاسیک کشور استفاده شود تا دچار عقب‌افتادگی نشویم.
وی با تأکید بر این‌که شبکه‌های اجتماعی این نظام آموزشی در خارج از کشور شکل می‌گیرند و باید برای مواجهه با آن تدبیر کرد و به نگاه شبکه‌ای در نظام آموزشی توجه شود، افزود: از ظرفیت‌هایی که در نظام آموزشی کشور برای ساماندهی آن به‌خصوص با نگاه پرورشی در فضای مجازی وجود دارد غفلت شده است و دانش‌آموزانی که در نظام متوسطه و دبیرستان تحصیل می‌کنند در حوزه تولید محتوا می‌توانند بسیار مؤثر باشند بنابراین باید دانش آموزان را از حالت انفعالی خارج کنیم.
دکتر فیروزآبادی تصریح کرد: متأسفانه فعالیت دانش آموزان در فضای مجازی زیاد شده است و شبکه‌های پیام‌رسان و بازی‌های رایانه‌ای دو حوزه‌ای هستند که ساعات قابل‌توجهی از اوقات فراغت دانش آموزان کشور را به خود اختصاص داده‌اند بنابراین باید بتوانیم در حوزه تولید محتوا و ایجاد مهارت در حوزه فضای مجازی هدایت‌گری داشته باشیم زیرا این مهارت‌ها می‌تواند سواد مجازی و نحوه استفاده صحیح و سالم از آن را ارتقا دهد و نیروی انسانی ماهر کارآفرین ایجاد خواهد کرد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به نقش بخش خصوصی در این حوزه اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی می‌تواند نقش ویژه‌ای در حوزه قانون‌گذاری برای فعال‌سازی بخش خصوصی داشته باشد تا از خدمات شرکت‌هایی که برای والدین فضای اینترنت سالم فراهم می‌کنند، استفاده شود.
وی اعلام کرد: تشکیل کمیسیون و یا فراکسیون مرتبط با فضای مجازی در مجلس شورای اسلامی ضروری به نظر می‌رسد که البته راه‌اندازی فراکسیون رسانه در این حوزه مؤثر خواهد بود. واقعیت این است که نظام رگولاتوری آموزشی در آموزش‌وپرورش ما شکل نگرفته و این نظام می‌تواند شرکت‌ها را رده‌بندی کرده و چارچوب مشخص کند تا نرم‌افزارهایی متناسب با استان‌ها، قومیت‌ها، دوره‌های تدریسی و امثالهم طراحی شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی بابیان این‌که مجلس شورای اسلامی می‌تواند در هدایت نظام پرورشی نقش مهمی ایفا کند، تأکید کرد: هدف ما خروج از حالت انفعال در فضای مجازی است زیرا ما یک لشکر آماده به نام آموزش‌وپرورش داریم و این لشکر ممکن است در آینده‌ای نزدیک توسط شبکه‌هایی که از خارج سرچشمه می‌گیرند هدایت شوند بنابراین باید از همین‌الان نظام بخشی کرده و مدارس نیز بعد از ساعت درس با برنامه پیگیر نظام بخشی اوقات فراغت و آموزشی دانش آموزان باشند.
گفتنی است؛ در این دیدار مرکز ملی فضای مجازی کشور گزارشی در خصوص وضعیت فعلی محتوا در فضای مجازی، برنامه‌های فاوا در آموزش‌وپرورش، کاستی‌ها و راهکارهای آن و اقدامات مرکز ملی فضای مجازی در حوزه‌های فاوا و نظام آموزشی کشور در زمینه‌های آموزش عمومی و فرهنگ‌سازی، مدیریت ملی محتوا، فضای مجازی امن و سالم، آموزش مجازی و کتابخانه‌های دیجیتال ارائه کرده و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز نظرات و پیشنهادات خود را اعلام کردند.

 

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.