about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، فیلیپین خواستار تقویت زیرساخت امنیت سایبری شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته غول فناوری مایکروسافت (Microsoft)، فیلیپین باید انعطاف‌پذیری و زیرساخت امنیت سایبری خود را برای مقابله با تهدیدات دیجیتالی نوظهور که در طول سال‌ها پیچیده‌تر می‌شوند، بهبود بخشد.

مایکروسافت اخیراً گزارش سالانه دفاع دیجیتال خود را منتشر کرد که با بررسی مرتبط‌ترین و مبرم‌ترین مسائل امنیت سایبری، چشم‌انداز تهدیدات جهانی در حال تحول را بررسی می‌کند.

عباس کودراتی (Abbas Kudrati)، مشاور ارشد امنیت سایبری مایکروسافت در آسیا-اقیانوسیه گفت :

«جرایم سایبری در طول سال‌ها پیچیده‌تر شده است. ما شاهد حملاتی هستیم که بسیار سریع‌تر، عمدی‌تر و هوشمندتر هستند. تریلیون‌ها سیگنال داده‌ای که ما از اکوسیستم محصولات و خدمات خود در سراسر جهان تجزیه و تحلیل می‌کنیم، خشونت، دامنه و مقیاس تهدیدات دیجیتال را در سراسر جهان نشان می‌دهد.»

مایکروسافت عنوان کرد که مجرمان سایبری همچنان به عنوان شرکت‌های سودآور پیچیده عمل و مهاجمان راه‌های جدیدی برای پیاده‌سازی تکنیک‌های خود پیدا می‌کنند و پیچیدگی نحوه و مکان میزبانی زیرساخت عملیات کمپین را افزایش می‌دهند.

این گزارش باج‌افزار و فیشینگ را به‌عنوان 2 مورد از شایع‌ترین شکل‌های حملات سایبری شناسایی کرد که با فعالیت‌هایی که در یک کشور خاص با هدف ظاهری پیشبرد منافع ملی سرچشمه می‌گیرند، تقویت شده‌اند.

باج‌افزار نوعی حمله سایبری است که شامل تهدید به انتشار اطلاعات شخصی قربانی در صورت عدم پرداخت باج می‌شود، در حالیکه فیشینگ شامل سرقت داده‌های کاربر مانند رمز عبور و اطلاعات کارت اعتباری است.

مایکروسافت طی سال گذشته به افزایش ۷۴ درصدی تعداد حملات رمز عبور تخمینی در ثانیه در طول سال گذشته اشاره کرده که بسیاری از آنها به‌وسیله حملات باج‌افزاری تقویت شده‌اند؛ همچنین سال به سال افزایش ثابتی در ایمیل های فیشینگ وجود داشته است.

در این گزارش آمده است که حملات تحت نظارت بیش از 300 درصد در سراسر جهان افزایش یافته و تنها در سال 2021 بیش از 710 میلیون ایمیل فیشینگ به صورت هفتگی مسدود شده است.

برای به حداقل رساندن خطرات و ضررها، مایکروسافت بر نیاز دولت‌ها و سازمان‌ها برای داشتن یک پایه انعطاف‌پذیری سایبری محکم تأکید کرد.

کودراتی اظهار داشت :

«با توجه به افزایش حملات سایبری گسترده، ما نمی‌توانیم امنیت 100 درصدی را در برابر جرایم سایبری تضمین کنیم. با این حال، باید به این فکر کنیم که چگونه می‌توانیم محیط انعطاف‌پذیرتری ایجاد کنیم. سازمان‌ها باید برنامه‌ای ایجاد کنند که بر به حداقل رساندن تأثیر و بهبود زمان بازیابی در برابر حملات تمرکز کند. یافتن فناوری مناسب برای محافظت و انعطاف‌پذیری آنها برای آنها بسیار مهم است.»

مایکروسافت به دولت فیلیپین توصیه کرد که برنامه‌ها و ابتکاراتی را برای به حداقل رساندن تهدیدات امنیت سایبری اجرا کند؛ از جمله برنامه‌های ویژه‌ای که غول فناوری توصیه کرد، ارزیابی امکان‌پذیری اتخاذ اصول اعتماد صفر، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی کشور از طریق خطوط پایه امنیتی منسجم، تقویت واکنش و بازیابی حوادث از طریق الزام گزارش‌دهی و ایجاد قابلیت همکاری برای مقابله با تهدید فزاینده جرایم سایبری، همچنین به اشتراک‌گذاری اطلاعات برای پاسخ به تهدیدات سایبری، استفاده از فناوری ابر مقیاس بزرگ برای بهبود امنیت سایبری و انعطاف‌پذیری عملیاتی، تقویت امنیت زنجیره تأمین افزایش یافته و افزایش شفافیت و تضمین امنیت سایبری از طریق گواهینامه‌ها و برچسب‌ها است.

از دیگر توصیه‌ها می‌توان به تقویت امنیت اینترنت اشیا، پاسخ به خطرات و فرصت‌های امنیتی جدید و مداوم هوش مصنوعی و ارتقای امنیت زیرساخت‌های 5G اشاره کرد.

دِیل خوزه (Dale Jose)، افسر فناوری و امنیت ملی مایکروسافت در فیلیپین توضیح داد :

«فیلیپین از میان 194 کشور در فهرست جهانی امنیت سایبری «ITU» در رتبه 61 قرار گرفت. اگر کمی عمیق‌تر بررسی کنید، یکی از ارکانی که ما باید بیشتر در آن بهبود دهیم، اقدامات سازمانی است که به راهبرد امنیت سایبری کشور و اجرای آن اشاره دارد. توسعه وضعیت دفاع سایبری بهتر در کشور بیش از هر زمان دیگری ضروری است، زیرا برای ایجاد زمینه‌های قوی‌تر برای دیجیتالی شدن ضروری است. اکنون، ما گزارش دفاع دیجیتال مایکروسافت را در زمینه فیلیپین قرار می‌دهیم و در مورد نکاتی که دولت باید برای آماده‌سازی، پاسخگویی و بازیابی از حملات سایبری و نقض‌های امنیتی اولویت‌بندی کند، بحث می‌کنیم.»

مایکروسافت تعهد خود را برای مشارکت با دولت و سایر ذینفعان برای تقویت همکاری، اشتراک دانش و ایجاد قدرت بیشتر در امنیت برای سازمان‌ها در سراسر کشور تکرار کرد.

خوزه ادامه داد :

«مایکروسافت نزدیک به 30 سال است که با فیلیپین شریک بوده و ما به این کار ادامه خواهیم داد، حتی با تکامل فناوری و تغییر دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم. ما متعهد به کمک به سازمان‌ها هستیم تا برای آینده‌ای امن‌تر و انعطاف‌پذیرتر کار کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.