لزوم امنیت سایبر در اینترنت اشیاء
در همین ارتباط مایک فورمن، مدیر نرمافزارهای امنیتی شرکت AVGمی گوید: "با اینکه این روزها ابزارهای هوشمند اینترنتی همه دارای IP بوده و قابل شناسایی می باشند، به راحتی میتوانند در باتنتها یا دیگر پایگاههای مورد استفاده برای حملات سایبری بکار گرفته شود؛ با این وجود بسیاری از شرکتها هنوز برای برقراری امنیت سایبر و مبارزه با حملات احتمالی آمادگی پیدا نکردهاند."
فورمن در ادامه افزود: "پیگیری منبع حملات سایبری از طریق ابزارهای هوشمند بدون نام دشوار است و مجرمین با کمک این ابزارها راحتتر میتوانند هدف خود را قربانی کنند."
به گفته جیسون هارت، معاون راهکارهای ابری در شرکت امنیت اطلاعات SafeNet، سازمانها برای تامین امنیت دادههای خود، به راه حلهای زیرساختی کلیدی نیاز دارند، این در حالیست که امروزه ما با کمبود شدید متخصصین امنیت سایبری در حوزه خدمات ابری مواجه هستیم.
شرکتها به منظور مقابله با اشکالات پیش رو در سرویس های مبتنی بر ابر، باید روش های جدیدتری را در برقراری امنیت اتخاذ نمایند و کاری کنند که تمرکزشان صرفا روی خود ابزارها نباشد. وقتی پای مدیریت موثر ابزارها در میان است، اپلیکیشنها مشکل اصلی هستند، نه خود ابزارها. شرکتها باید از کلیه اپلیکیشنهایی که در کل شرکت و روی ابزارهای شخصی نصب میشوند اطلاعات کافی داشته باشند.