about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

لزوم احداث صندوق امنیت سایبری در غنا

وزیر اقتصاد غنا، عزم دولت برای تاسیس یک صندوق اختصاصی برای تامین هزینه افزایش سطح امنیت سایبری این کشور را اعلام کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزیر اقتصاد کشور غنا، کن افری عطا (Ken Ofori-Atta) اخیرا اعلام کرده است که دولت این کشور، در آینده ای نیزدیک، با هدف تقویت حفاظت سایبری غنا، یک صندوق ملی امنیت سایبری تاسیس خواهد کرد.

عطا، که به عنوان سخنران در یکی از کارگاه های ماه افزایش آگاهی ملی امنیت سایبری حاضر بود، گفت که این صندوق به تقویت کشور در برابر حملات سایبری، کمک شایانی می کند.

وی در ادامه توضیح داد که تسریع حرکت کشور به سوی تجارت الکترونیک، موجب افزایش فعالیت های مجرمانه در بستر فضای مجازی می شود. قطعا باید برای مقابله با این دست تهدیدات اقدام مقتضی صورت گیرد و در صورت شکست نیز نمی توان کسی را مقصر دانست.

وی در ادامه افزود:

ما نباید تا زمان شکل گیری یک مشکل بزرگ، صبر کنیم. بی شک هیچ چاره دیگری نداریم. ما باید از آینده خود حفاظت کنیم. افزایش سطح دیجیتالیزه سازی غنا، باید سبب افزایش درک ما از تبعات و ملزومات این روند شود. ما به عنوان شهروندان غنایی نمی توانیم جنبه های منفی فناوری را در نظر نگیریم. ما نیازمند حفاظت از خود هستیم.

احداث یک صندوق امنیت سایبری، راهی برای نشان دادن جدیت ما برای تحقق تامین حداکثری امنیت در این حوزه، به شمار می رود. 
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.