about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مجلس آمریکا قصد دارد نقش گارد ملی این کشور در واکنش‌های سایبری را تقویت کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی لایحه‌ای در مجلس نمایندگان ایالات‌متحده ارائه‌شده که به دنبال تقویت توانایی گارد ملی آمریکا برای واکنش به تهدیدات سایبری از قبیل حمله به زیرساخت‌های مهم این کشور است.

قانون پشتیبانی امنیت سایبری گارد ملی موسوم به (The National Guard Cybersecurity Support Act) که توسط دو تن از نمایندگان به نام اندی کیم، دی نیوجرسی (Andy Kim, D-New Jersey) و جو ویلسون (Joe Wilson)، ارائه‌شده است، به فرمانداران توانایی تصمیم‌گیری در مورد زمان و نحوه استقرار نیروهای گارد ملی ایالت خود برای مقابله در برابر حملات سایبری را می‌دهد.

گرچه نیروهای گارد ملی از طریق وزارت دفاع آمریکا اداره می‌شوند؛ اما برای مأموریت‌هایی مانند کنترل بلایای طبیعی و شورش مردمی به دولت‌های ایالتی واگذار می‌شوند.

بااین‌حال این نیروها می‌توانند تحت کنترل دولت مرکزی ایالات‌متحده قرار بگیرند تا نیروهای فعال تحت عنوان قانون 10 ایالات‌متحده تقویت شوند. به‌این‌ترتیب، گارد ملی برای واکنش به فعالیت‌های مشکوک در شبکه و دفاع از سیستم‌ها در برابر عوامل مخرب، تیم‌های سایبری دفاعی خود را خواهد داشت.

وزارت دفاع آمریکا برای ارائه راهنمایی‌ها در خصوص نحوه به‌کارگیری نیروها و تجهیزات گارد ملی در زیرساخت‌های حیاتی ایالات و دولت‌های محلی یادداشت‌های سیاسی را ارائه داده است؛ اما گاهی اوقات این راهنمایی‌ها به‌ویژه در حوزه دیجیتال مبهم هستند.

قانون 32 ایالات‌متحده مربوط به گارد ملی این کشور است؛ اما لایحه جدید می‌کوشد تا با اصلاح قانون 32 که حاکم بر گارد ملی است، پشتیبانی گارد ملی در مأموریت‌های امنیت سایبری برای دفاع از زیرساخت‌های حیاتی را به قانون تبدیل کند.

این لایحه همسو با نسخه‌ی مجلس سنا است که اخیراً توسط سناتور مگی حسن (Maggie Hassan) و جان کورنین (John Cornyn) ارائه شد. در این نسخه آمده که گارد ملی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی ایالت‌ها، می‌تواند عملیات‌های سایبری انجام دهد.

اندی کیم در اظهاراتی گفت:

آماده بودن برای مقابله با تهدیدات سایبری نسل بعدی، به دفاعی نیاز دارد که بتواند سریع و قاطعانه حرکت کند. در حال حاضر فرمانداران ما نمی‌توانند با سرعت لازم به حفظ امنیت بپردازند.

جو ویلسون نیز در دفاع از این لایحه جدید گفت:

سال گذشته مناطقی از کارولینای جنوبی قربانی حملات باج افزاری شدند که در حال گسترش در کل منطقه است. لایحه جدید با روشنگری قانون موجود این اطمینان را حاصل می‌کند که تشکیلات اداری هرگز مانعی برای حفاظت گارد ملی از منافع کارولینای جنوبی نخواهد بود.

گارد ملی آمریکا منبع مهمی برای فرمانداران برای رسیدگی به موضوعات سایبری ایالت‌ها بوده است، از پاسخ به باج افزار گرفته تا امنیت انتخابات همچنین از تهدیدات سایبری گرفته تا کمک به جنگجویان سایبری فعال.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.